25 December 2017

CLINELLE Pure Swiss Cleansing Gel

Assalamualaikum Readers 😊


Clinelle Pure Swiss Cleansing Gel | My daily facial cleanser sebelum apply toner dari brand yang sama. Brand dari France. Nanti Nina review. Bau bunga ros. Sesuai untuk semua jenis kulit. No paraben dan alkohol tu penting.


Clinelle Pure Swiss Cleansing Gel - RM 28.75


Kurang berbuih, jadi tak ambil masa yang lama nak cuci muka. Buih-buih lembut menyapu muka gitu. Bau floral buat rasa nak picit banyak-banyak. Pencuci muka clinelle bebas dari sulfates dan selepas dicuci kulit muka berasa lembut.


Putih suci murni warnyanya

Boleh tengok bahan-bahan yang diguna


Harga affordable, wangi, selesa untuk semua jenis kulit.. Recommended untuk dicuba ☺


10 comments:

nohas said...

bebas alkohol itu yg penting...harga pun ok..

Dhiera nadhirah said...

produk ni dijual di farmasi ke?

dear anies said...

satu tube tu rm28??

Hasliynda Umairah said...

menarik & boleh cuba ni

E'in said...

harga die okay tak nina?

Nina Mads said...

E’in : harga RM 28 tu ok

Nina Mads said...

Anies : benar

Busyra Takiyudin said...

mcm menarik je cleansing ni.. busyra skrng tngh guna himalaya. pun okay jugak

Nina Mads said...

Dhiera : Ya semua drugstore ada

Siti Yang Menaip said...

bebas segala yang tidak2 tu sangatla penting.. elok tak banyak sangat buih..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com