24 December 2017

Breakfast Dengan Roti Pita

Assalamualaikum Readers 😃

Sarapan Roti Pita? Suka sangat makan roti pita ni. Tambah sedap makan dengan telur goyang letak lada hitam dan tomato cincang. Nikmatnya. Sebenarnya roti pita ni korang boleh makan dengan apa cara sekali pun. Nak ummphh cicah dengan kari ayam 😋


Roti pita + telur cincang + lof ayam + bakar dengan cheddar cheese = tergaring sikit haha janji bau cheese cair tu wangi


Boleh cari roti pita ni di Sam's Groceria atau hypermarket. Ada 3 jenis tak silap. 3 keping dalam 1 paket. Anak ramai tu maybe tak cukup 😅


Pita RM 6.57 saja. Weekends breakfast dari ayah beli roti canai, nasi lemak, kuih2 makcik inti kedekut tu

Kena hati2 nak belah sebab roti pita ni nipis sangat. Susah nak letak cheese



SELAMAT MENJAMU SELERA MENU MAT SOLEH


3 comments:

Farrah MF said...

Dap dapnya! Terus masuk senarai things to buy akak :)

Busyra Takiyudin said...

sedapnya... dah lama sngt busyra tak makan roti pita.. dlu time study suka pergi pasar malam dengan kawan beli roti pita. hehe

Shahida Dzulkafli said...

Sedapnya.. Tak pernah cuba roti yang ni..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com