27 December 2017

Nestle Bliss Gingerbread Limited Edition


Assalamualaikum Readers 😃


Nestle Bliss Gingerbread | Gingerbread Limited Edition | Dah try ke perisa sempena Krismas tahun ni. Overall dah minum 5 botol bliss Gingerbread ni 😅😅 #takbolehmoveon sedap angat-angat. Harga sebotol RM 4.80 . Dah boleh jadi duta Nestle Bliss Anies.


Comelnya packaging ! Rasanya dah nak habis stok

Dari bulan Nov ada dah

Kuning lembut warna airnya


Rasanya macam minum air halia tapi masam manis. Memang sedap! Rasa halia tu buat tekak rasa sejuk. Yang belum minum, try cari 😉😉


10 comments:

  1. Ala tak teringat nak cari dekat kedai masa shopping groceries tadi... mcm sedap je

    ReplyDelete
  2. x mo jadi duta tp nak jadi owner kilang boleh x? hahaha

    ReplyDelete
  3. belum try lg...comel gingerbread!!

    ReplyDelete
  4. ni pulak fevret ayah.. kalau pergi tesco kan confirm dia beli. wajib. haha

    ReplyDelete
  5. Wah, cantik design botol ni. Dah ada perisa halia bliss. Pasti best.:)

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih Atas Infonya,dan saya sangat senang jika anda berkunjung di blog saya
    - obat pembesar penis

    - Obat pembesar alat vital

    - Titan Gel Asli,

    - Obat Titan Gel

    - Jual Titan Gel

    ReplyDelete
  7. oookayy ada banyak rupanya perisa baru..!! nak pergi caaarila..

    ReplyDelete
  8. Suka minum yogurst bliss ni sebotol tu jap jek telan

    ReplyDelete
  9. Kalau rasa halia memang tak lah nak minum.. Kikiki..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com