1 December 2017

Oreo Thins Tiramisu Baru

Assalamualaikum Readers 🙋

Oreo Thins Tiramisu Baru | Dah cuba makan ke? Tak berapa suka sangat oreo sebab biskutnya manis sangat tapi boleh pulak layan Oreo Thins ni sebab nipis dan perisa Tiramisu! 😋😋


Oreo Thins Tiramisu

Ada 2 paket biskut kontot

Rasa tiramisu dan lebih nipis.. RM 3.75


Oreo Thins ni harga naik sikit dari oreo biasa dan ada la agi satu flavor Vanilla. Peminat oreo apa lagi. Terfikir apa rasa aiskrim McFlurry kalau guna Oreo Thins ya 😁😁 


7 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Keluaran flovour baru oreo ni , bila tengok oreo tiramisu ni terus CCL beli , excited nak rasa .. satu kotak ada dua paket , bila makan masyaAllah sedap sangat , tak manis macam oreo biasa tu , tapi sambil makan sambil membebel dalam hati alahaii nipisnya kau oreo tiramisu ni , rupanya2 kat kotak dah jelas tulis oreo thin .hehe .. yang penting sedap !!

SALIZA SACHARI said...

Hihihi.. saya pun sama, mcflurry my kegemaran juga.

dear anies said...

xde beza. cuma bentuk je berubah. ye lahhh lps berdiet jd laa kurus hahahaha

nohas said...

biskut nipis ni bila makan mcm tak leh henti..tak puas..hihi..

dear anies said...

1 benda yg buat sy tertanya2...knape dia lg mahal dr yg oreo 'gemuk' tu?

Jari Manis said...

kalau manis sgt sis JM pun x suka..kalau light2 camni ok la nk layan

hainom OKje said...

Suami hakak baru beli hari tu tp yg horlicks flavour. Hakak tak test pun ...malas

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com