28 December 2017

Krismas Gift


Assalamualaikum Readers 😉

Time krismas lah boleh selfie dengan pokok, dapat tengok snow (kalau travel), dapat hadiah. Ini dari officemate. Nasib tak viral dapat krismas gift. Kesian anak pelakon kena kecam selfie dengan pokok Krismas 😅😅


Comelnya box

Ada jugak orang nak bagi. Rejeki


Ingat dalam kotak ada coklat je, sekali ada 2 ketoi ubat gigi. Wah jimat 😂😂 At the same time suka sebab 1st time dapat. Maceh Susan. 


14 comments:

Warisan Petani said...

Tahniah dapat Krismas gift

Mrs Liez said...

Comel je kotak tu... selamat tahun baru 2018

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah rezeki...

dear anies said...

nak jugakkkkk

nohas said...

Alhamdulillah, rejeki di akhir tahun..
suka tengok hiasan krismas di shopping complex..cantik2..hihi..

Busyra Takiyudin said...

cadburyyy my fevrett! hehe

Flavnesz said...

Orang kata rezeki jgn ditolak.. hehe.. Anyways, Happy New Year :3

galaksi viral said...

Tahniah dapat hadiah kak. GV follow blog akak ya. GV #700. :)

Dhiera nadhirah said...

dapat ubat gigi mahal pulak tu. tak pernah dapat hadiah xmas

E'in said...

tahun nie ofis e'in takde pulak buat exchange christmas give..

Siti Yang Menaip said...

hehehe dapat ubat gigi tu besar plak tu.. mmg xyah beli untuk few months hehehe..

Jari Manis said...

Seonsodyne plak ni..ni ubat gigi iklan ‘suupp naik ke atas’ tu ker

Shahida Dzulkafli said...

Manyaknya coklat.. Ohsem..

Nina Mads said...

JM : Yaa iklan tu hahaa

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com