20 July 2018

KFC Mad Mex Twister


Assalamualaikum Readers 

  
KFC Mad Mex Twister | Lama tak jejakkan kaki ke KFC dan tak tau ada menu baru. Nasib baik ada orang kidnap lepas balik kerja dan bawa makan kat sini. Kerap juga KFC keluarkan menu baru, ada improvement nampaknya. Tak tau harga sebab orang belanja. Hahaha


Mad Mex Twister

KFC Mad Mex Twister baru

 
KFC Mad Mex Twister ada spicy Mexican cheese (oh patut nama Mad Mex), zinger strips, geng kekacang (chickpeas, corns, kidney beans), lettuce & dibaluti dalam kepingan tortilla. Mexican cheese yang melimpah ruah, sesuai sangat untuk hantu cheese untuk menambah lemak yang sedia kurang dalam badan patik. Hahaha.. Boleh kenyang juga makan mad mex ni.
 
 

Dapat tortilla garing

Sedap dan melimpah dengan kekacang

Close up rupa parasnya


Apa yang best Mad Mex ni? zinger strip banyak, lettuce sampai melimpah ke pinggan dan kekacang. Mexican cheese tahap level pedas kureng. Yang tak makan pedas boleh lah cuba. Mesti ada yang jatuh hati.

10 comments:

farhanna jafri said...

close up dia nampak banyak jagung, mesti sedap sangat ni :D

HeNRieTTa JoSe said...

tetiba rasa nk pergi kepsi....hehehe....

Shafyqah Azahar said...

takmerasa lagi, haritu ajak makan kfc dorang ajak makan mcd huwaaaa

nohas said...

melimpah ruah cheese nya...nmpk yummy...

Farah said...

Masa pergi KFC hari tu ada nampak juga tapi tak teringin pula nak cuba.

Zurainny Ismail said...

Akak nmpk iklan Mad Mex hampir setiap hari otw balik, tapi blm ada rezeki utk mencuba. Org tua la katakan...kurang adventurous, hihihi. :D Dulu mkn twister pun sekali ja, lps tu kembali ke ayam goreng KFC.

Cik Yaya said...

nyummeyhh!

(pdahal belum rasa..haha =p)

ejulz said...

terbaek.. mesti sedap :)

dear anies said...

sy pulak naik mad dgn komen anon nina ni

Shahida Dzulkafli said...

Tak berapa minat isi dalam dia.. kikiki..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com