6 Apr 2021

Tumbler Starbucks Ikan Duyung Edisi Ulang Tahun Ke 50

 Assalamualaikum Readers


Tumbler Starbucks Ikan Duyung Edisi Ulang Tahun Ke 50 | Sempena ulang tahun yang ke 50, Starbucks mengeluarkan tumbler edisi icon ikan duyung. Dah lama nak beli tapi mahal sangat. Alang-alang SIL no.1 kerja di Starbucks, boleh beli dengan harga staf dan jimat sangat. Haha..


Tumbler Starbucks Ikan Duyung Edisi Ulang Tahun Ke 50

Selepas diskaun RM 57.40



Untuk edisi ulang tahun yang ke 50, ada 4 koleksi tumbler untuk dipilih. Semuanya bercorakkan mermaid dan cantik! Dah sold out untuk koleksi ni sebab masa SIL beli pun tinggal 2 botol saja. Rezeki dapat juga grab last minute. Harga asal RM 82 sebelum diskaun.





Kata SIL, staf tak dibenarkan beli tumbler banyak-banyak dan jual di luar. Terbaca komen kononnya stok tumbler lawa-lawa semua staf dah borong tak betul ya. Contoh dalam Malaysia hanya keluarkan 500 design untuk setiap outlet, tak mustahil tumbler Starbucks jadi limited edition. First come first serve! Ramai pemburu tumbler Starbucks dan setiap bulan akan keluar design-design baru, siapa cepat dia dapat. 


14 comments:

  1. Memang cantik. Sib baik tak terjebak. Hehe

    ReplyDelete
  2. Teringat tumbler starbuck akak yang dah kena rembat masa MCO..balik office tengok dah takde...sedih betul...

    ReplyDelete
  3. Lawa lawa tp harga staff ok la kalau harga normal pk gk nak beli kan 😅

    ReplyDelete
  4. cantiknya tumbler. untung ada sil keje starbucks boleh tolong belikan. ada diskaun lagi tu.

    ReplyDelete
  5. Cantikkk. Tapi harga dia boleh tahan jugak lah kalau tak ada diskaun hahaha.

    ReplyDelete
  6. cantik dan elegan sekali rupa dia

    ReplyDelete
  7. Wah, mmg cantik tumbler ikan duyung tu kak. Mahal juga harganya. huhu. Tapi berbaloi sebab mmg cantik design tumbler ini. hihi

    ReplyDelete
  8. mmg cantik esp yg hijau tu. termos kan?

    ReplyDelete
  9. wowww comel!.. skng mesti da abes nii

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com