2 Mar 2021

BAHARU Maggi Mi Goreng Cili Ala Kampung

 Assalamualaikum Readers


BAHARU Maggi Mi Goreng Cili Ala Kampung | Maggi ada keluarkan 2 perisa baru tau, satu lagi Sambal Tumis Bilis. Kedua-dua flavour baru ni tak pedas. Nak pedas boleh cuba Maggi Pedas Giler Ayam Bakar. Maggi mi goreng ni kalau nak pedas kena tambah cili padi. Nina dan hubby prefer makan maggi goreng dari berkuah sebab boleh add on macam-macam.


BAHARU Maggi Mi Goreng Cili Ala Kampung

Maggi Mi Goreng Cili Ala Kampung style mak buyung


Selalunya maggi goreng mesti letak sayur, sosej, seafood atau telur mata. Masak ikut citarasa sendiri 😋😋 Maggi mi goreng kenyal dan sedap sebab menggunakan gandum yang terpilih.


Perencah yang disediakan

Add ons bawang merah, lobak, kobis bunga, cili padi dan udang

Ditambah dengan telur gedik, sosej cheese dan tauhu goreng


Yang belum cuba, boleh pi cari. Gerenti puas hati, kadang-kadang rasa nak masak 2 bungkus tapi maggi ni cepat kenyang kalau add on macam-macam. Sebungkus pun dah cukup.


18 comments:

  1. Baik, nanti nak cuba yang baru ni. Maggi Pedas Giler Ayam Bakar tu memang sedap tapi tatahan pedas dia. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : haha betul perencah kena letak sikit baru boleh makan

      Delete
  2. omg telur kuning tak masak tu, sedapnyaaaa

    ReplyDelete
  3. Sedapnya. Ala kampung mesti rasa macam megi goreng mak masak. Kalau tak makan megi goreng mamak je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : Lebih kurang mak masak. Dh lama tak boleh balik rumah mak

      Delete
    2. Nasib baik duduk dengan mak. Hehe

      Delete
    3. Untung lah duduk dgn mak. Hehe

      Delete
  4. assalamualaikum
    singgah selasa petang
    harap semua dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. Makan lak dengan kimchi.. Pergh..
    Maggi ini kesukaan selalu beli buat stok kat rumah.. Goreng lepas tu letak telur mata atas dia.. layan nie Nina.. Yang ini tak berapa pedas sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : Memang layan makan maggi. sesuai utk kanak2 sebab tak pedas

      Delete
  6. Fuhh meriah megi goreng dia!

    ReplyDelete
  7. ada cili tp x pedas? hmm musykil ni😊

    ReplyDelete
  8. Oh yang ini Nina ada beritahu 2 perisa baru Maggi. Hari itu pilih Maggi Pedas Giler Seafood.
    Takpe boleh cari nanti.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com