24 Apr 2018

Baru Maggi Pedas Giler Ayam Bakar

Assalamualaikum Readers 😃


Maggi Pedas Giler Ayam Bakar | Maggi paling sedap setanding Samyang !! Pedas pun setanding cuma harga jauh lebih murah 😉😉 Pendapar orang lain-lain tapi Nina makan 3x suap dah meleleh air mata dan jadi budak hingusan. Rasa pedas kari tu.


Lokman memborong tapi aku belanja eh budak ni

Maggi Pedas Giler!! RM 3.30


Tak payah tengok drama sedih makan ni pun dah menangis kesedapan. Haha.. Rasanya tangkap leleh dengan packaging maggi bowl ni. Siap ada ciri-ciri keselamatan dari terkena air panas.


Nampak tak langkah2 keselamatan

Maggi pun halus. Suka jenis macam ni tak kembang semangkuk

Selepas dikocak dikacau nampak kepedasan disitu


Walaupun pedas ya amat bagi Nina lah tapi sedap dan tak serik nak beli lagi. Hehehe.. 


11 comments:

  1. Tak cuba lagi.. seram dengan kepedasannya.. kikiki..

    ReplyDelete
  2. mee goreng rupanya, ingat kan yang ada kuah tu

    ReplyDelete
  3. Baca reviews Nina nih! terus Mrs. A rasa nak jugakkkk....
    Balik kang nak beli la.

    ReplyDelete
  4. uishh... kalau setanding samyang, kena cuba nih... tapi boleh beat samyang yg 2x pedas x?

    ReplyDelete
  5. ini baru betul2 pedas...nak try jg..samyang makan sekali je, dah surrender..

    ReplyDelete
  6. Nak cuba carilah
    Macam sedap aje.

    ReplyDelete
  7. ramai yg review maggy ni. dan mek tak ambik this challenge. hahahha. allahu, nak lawan samyang ke ap ni

    ReplyDelete
  8. SIS singgah sini.. tak pernah try lagi tu, nnti nk beli gak la :D

    ReplyDelete
  9. mkn... pastu pedih montot x? hahahahahah

    ReplyDelete
  10. boleh try cari nih.. hahah

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com