9 April 2018

Lunch @ Magnifique Cakes, Bandar Perda, Penang

Assalamualaikum Readers 😄

Lunch Di Magnifique Cakes Bandar Perda | Entri lepas ada orang komen nama kedai kek tapi makan western 😅😅 Resto ni macam 3 in 1, jual kek, buat event birthday, party etc & serve masakan western jika walk in. Support bisnes orang kita. 


Grilled Lamb (banyak sangat olive oil) & Olio Pasta (banyak chicken bacon+biji cili) sedap dan pedas


Harga Berdua :

Grilled Lamb w Black Pepper Sauce - RM 27.90

Spicy Olio Pasta - RM 22.90

2 Ocean Blue RM 9.90 - RM 19.80

TOTAL - RM 70.60


Salah satu resto fav Nina, kalau datang Penang jangan lupa terjah ok. Kek pun sedap dan pelanggan pelbagai race. Paling popular spaghetti/burger 😃😃


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

PeRdU cINta said...

Bila kita pegi makan dalam 1 restoran atau selainnya...ada sediakan banyak menu...itu yang sering jadi pilihan...

sayidah napisah said...

pedas pedas sedap kann. hehee. harga ocean blue boleh tahan mahai gak tu hahaaa

alia farhan Said said...

Nak try la grilled lamb tu...nmpk mcm menarik ja dengan asparagus tu...sedapnya

Nurul Shahira said...

Olio pasta nmpk best sebab meriah betul dgn chicken bacon

Irissha Greenalista said...

Singgah jln2 bw+follow sni...salam ukhuwah😄

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Wah.. Sha nampak kambing.. Mengancam..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com