9 April 2018

Lunch @ Magnifique Cakes, Bandar Perda, Penang

Assalamualaikum Readers 😄

Lunch Di Magnifique Cakes Bandar Perda | Entri lepas ada orang komen nama kedai kek tapi makan western 😅😅 Resto ni macam 3 in 1, jual kek, buat event birthday, party etc & serve masakan western jika walk in. Support bisnes orang kita. 


Grilled Lamb (banyak sangat olive oil) & Olio Pasta (banyak chicken bacon+biji cili) sedap dan pedas


Harga Berdua :

Grilled Lamb w Black Pepper Sauce - RM 27.90

Spicy Olio Pasta - RM 22.90

2 Ocean Blue RM 9.90 - RM 19.80

TOTAL - RM 70.60


Salah satu resto fav Nina, kalau datang Penang jangan lupa terjah ok. Kek pun sedap dan pelanggan pelbagai race. Paling popular spaghetti/burger 😃😃


7 comments:

  1. Bila kita pegi makan dalam 1 restoran atau selainnya...ada sediakan banyak menu...itu yang sering jadi pilihan...

    ReplyDelete
  2. pedas pedas sedap kann. hehee. harga ocean blue boleh tahan mahai gak tu hahaaa

    ReplyDelete
  3. Nak try la grilled lamb tu...nmpk mcm menarik ja dengan asparagus tu...sedapnya

    ReplyDelete
  4. Olio pasta nmpk best sebab meriah betul dgn chicken bacon

    ReplyDelete
  5. Singgah jln2 bw+follow sni...salam ukhuwah😄

    ReplyDelete
  6. Wah.. Wah.. Sha nampak kambing.. Mengancam..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com