30 April 2018

Philips Dry Care Hairdryer HP8108/00 Review

Assalamualaikum Readers 😃

Philips Dry Care Hairdryer HP8108/00 Review | Holla, bertambah seronok ronok melancong bawa hairdryer. Plan nak beli hairdryer yang kecik & travel-friendly. Nina tengok ada sale di HomePro Tesco Penang. Ioulls tau semua hotel provide hairdryer tapi tak semua hotel di luar negara ada. Harga cuma RM 39.00


Philips Dry Care Hairdryer HP8108/00


Hairdryer ini datang dengan packaging purple, lengkap concentrator & instruction manual. Ringan & senang dibawa ke mana saja. Yang penting boleh lipat masuk dalam beg. Warna pun cantik, peach+putih. Bunyi hairdryer tak terlalu bising. Perlahan dari bunyi Blender/Vacuum. Haha, 2 benda ni kucing akan bertempiaran lari 😂😂


Comel warnanya dan ringan

Sesuai untuk rambut pendek & sederhana panjang


Nak lebih mudah mengeringkan rambut boleh pasang concentrator. Hairdryer ini ada 2 speed setting. Satu untuk cool airflow, kedua untuk hot & strong airflow (efficient drying).


Lengkap dengan instruction manual

Menggunakan 1000w power ideal untuk digunakan pada rambut


Dah sebulan guna tanpa merosakkan rambut. Seolah tak pernah pakai hairdryer tiap hari. Tak galak guna setting ke 2 (hot airflow) sebab yang pertama pun dah ok. Tak sesuai untuk rambut panjang. Dengan hairdryer ni tak perlu ambil masa lama nak bersiap ke kerja dan NO rambut hapak.



Autopublish. Semoga tuan blog selamat pergi & balik 😍


9 comments:

Dhiera nadhirah said...

wahh..boleh lipat. memang compact bila sumbat dalam luggage.

ayunie ramli said...

good. mek tk guna hairdryer. hahaha. mek keringkan rambut depan kipas. tp memang betul, biasa kalau perempuan kena ada yg ni. senang

Anonymous said...

Very good post.I definitely love this site. Keep it up!

dear anies said...

tips 1 lg, jgn glung wayar hair dryer kalu nk brg thn lama...

Anonymous said...

Normally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced
me to check out and do so! Your writing style has been surprised
me. Thank you, very nice post.

E'in said...

Nina dah blk malaysia kan? Cepat laaaaaa update blog. Hihi

Anonymous said...

There is definately a great deal to know about this subject.

I like all the points you made.

Anonymous said...

Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
Very useful information specifically the last part :) I care for such info
much. I was looking for this particular information for a long time.
Thank you and good luck.

Warisan Petani said...

Bagus buat hadiah atau cenderamata ni.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com