30 April 2018

Philips Dry Care Hairdryer HP8108/00 Review

Assalamualaikum Readers 😃

Philips Dry Care Hairdryer HP8108/00 Review | Holla, bertambah seronok ronok melancong bawa hairdryer. Plan nak beli hairdryer yang kecik & travel-friendly. Nina tengok ada sale di HomePro Tesco Penang. Ioulls tau semua hotel provide hairdryer tapi tak semua hotel di luar negara ada. Harga cuma RM 39.00


Philips Dry Care Hairdryer HP8108/00


Hairdryer ini datang dengan packaging purple, lengkap concentrator & instruction manual. Ringan & senang dibawa ke mana saja. Yang penting boleh lipat masuk dalam beg. Warna pun cantik, peach+putih. Bunyi hairdryer tak terlalu bising. Perlahan dari bunyi Blender/Vacuum. Haha, 2 benda ni kucing akan bertempiaran lari 😂😂


Comel warnanya dan ringan

Sesuai untuk rambut pendek & sederhana panjang


Nak lebih mudah mengeringkan rambut boleh pasang concentrator. Hairdryer ini ada 2 speed setting. Satu untuk cool airflow, kedua untuk hot & strong airflow (efficient drying).


Lengkap dengan instruction manual

Menggunakan 1000w power ideal untuk digunakan pada rambut


Dah sebulan guna tanpa merosakkan rambut. Seolah tak pernah pakai hairdryer tiap hari. Tak galak guna setting ke 2 (hot airflow) sebab yang pertama pun dah ok. Tak sesuai untuk rambut panjang. Dengan hairdryer ni tak perlu ambil masa lama nak bersiap ke kerja dan NO rambut hapak.



Autopublish. Semoga tuan blog selamat pergi & balik 😍


8 comments:

Hans Hanis said...

wah bagus kalau rambut tak rosak
boleh beli nanti
hehehe

Dhiera nadhirah said...

wahh..boleh lipat. memang compact bila sumbat dalam luggage.

ayunie ramli said...

good. mek tk guna hairdryer. hahaha. mek keringkan rambut depan kipas. tp memang betul, biasa kalau perempuan kena ada yg ni. senang

dear anies said...

tips 1 lg, jgn glung wayar hair dryer kalu nk brg thn lama...

E'in said...

Nina dah blk malaysia kan? Cepat laaaaaa update blog. Hihi

Flavnesz said...

Comel je hair dryer.. Anyways, have a safe journey.. :D

Hasliynda Umairah said...

salam ramadhan

Warisan Petani said...

Bagus buat hadiah atau cenderamata ni.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com