1 Mar 2021

F&N Sparkling Soda-Licious (LIMITED EDITION)

 Assalamualaikum Readers


F&N Sparkling Soda-Licious (LIMITED EDITION) | Beli air ni dari bulan lepas, baru minum sikit untuk semua perisa. Buat hilang ketagih nak minum air gas. Yang selebihnya bagi hubby minum. Ternampak iklan menari-nari di FB. Nasib dalam Shopee ada jual. Tertarik dengan kotaknya. Hanya available thru online. Tak dijual di luar.


F&N Sparkling Soda-Licious (LIMITED EDITION) - RM 9.90 (tak termasuk postage)


Boleh beli di page F&N Online dalam Shopee . Masih available



Ada 3 jenis perisa sparkling juice. Menarik untuk dicuba. Kandungan gas tak terlalu banyak macam minum Coke. Paling sedap Honey Lemon, Epal Barli not bad tapi untuk Espresso rasanya unik sikit sebab bau kopi tapi dalam bentuk gas. Ada juga baca review, setengah suka sangat espresso, yang lain tak suka. Mungkin bagi peminat kopi akan suka. Sebab lain dari yang lain.


11 comments:

  1. Macam best je airnya. Unik botol dia. Honey lemon tu kalau dibaca je dah tahu sedap. Sebab suka honey dan lemon. Bila bergabung memang sedap. Kena beli online lah ni kalau nak cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : best airnya. Betul honey lemon paling sedap antara 3 flavour

      Delete
  2. menarik lah nina..nak rasa juga lah :)

    ReplyDelete
  3. Suka packaging dia aesthetic , ouh saya pun peminat air gas

    ReplyDelete
  4. this is new!! tak pernah try lagi.. ok nak cari

    ReplyDelete
  5. packaging dia menarik.. Tapi x minum air gas.

    ReplyDelete
  6. Lepas baca nie terus cari kat shopee.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Comelnya! Geram pula tengok botol dan packaging dia. Kena cari nih.

    ReplyDelete
  8. patut laa x penah nmpk lg kt luar..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com