8 Mar 2021

NEW Starbucks Iced Salted Caramel Cloud Macchiato & Egg-in-a-Hole Focaccia

 Assalamualaikum Readers


NEW Starbucks Iced Salted Caramel Cloud Macchiato & Egg-in-a-Hole Focaccia | Nama menu di Starbucks tak pernah tak panjang 😂😂 Masa order sampai tersasul. Baik barista yang serve sebab sudi tolong, nak bayar guna apps tapi system down, nak bayar cash takda jadi Adlan bayarkan guna duit dia dulu then Nina transfer masuk acc.


NEW Starbucks Iced Salted Caramel Cloud Macchiato 

Cloud Macchiato di atas dan bawah tu kopi

Salted Caramel Cloud Macchiato, a dreamy blend of bold espresso and cloud foam. With deliciously light layers of fluffy whipped milk foam, cascading espresso and a generous drizzle of caramel.


Itu pasal SIL bongsu suka pi Starbucks kalau ada barista hensem 😍 Nasib ada baby bump, kalau tak kena pi ambik duit di bank. Balik dari jumpa pakar dietation di KK Sungai Dua singgah starbucks sebab lapar. 


3 perisa baru untuk bulan Mac


Starbucks Iced Salted Caramel Cloud Macchiato ni rasanya pure coffee, menyesal tak tambah salted caramel sebab tak rasa langsung. Dah blend pun still rasa coffee, nasib baik order medium size. 


Egg-in-a-Hole Focaccia

A simple but hearty breakfast option to get you through the day. This egg-in-a-hole focaccia toast sandwich comes together with a sunny-side-up egg, sprinkles of mozzarella cheese, tomatoes and garnished with parsley.


Egg-in-a-Hole Focaccia rasanya macam roti pizza biasa cuma ada telur di atasnya. Kena makan panas-panas roti lembut. Certain roti-roti di Starbucks memang keras bila dah sejuk. Mek Anies jangan lupa terjah kalau baca entri ni. Haha.. siap suruh belanja bila dah boleh rentas negeri. 


15 comments:

  1. waaaa the roti nampak menarik and betul stgh roti keras bila dah sejuk sb kena makan time panas2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie : Yap menarik tp roti2 Starbucks not kind of tapau

      Delete
  2. Haruslah tak cuba lagi sebab sejenis tak berstarbucks. Hihi..
    Nampak menarik betul Egg-in-a-Hole Focaccia tu Nina uii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : starbucks ni mengundang selera betul. Menarik utk dicuba fiza. Hihi

      Delete
  3. ya allah heaven nyaa....
    mmg febret machiato ni...
    ok jap lagi nak order juga laa... slurpppp

    ReplyDelete
  4. Nampak besar saiz focasia itu.

    ReplyDelete
  5. belum try lagi yg ni. asal pergi je, mesti beli yg sama haha

    ReplyDelete
  6. Focaccia tu nampak tempting.

    ReplyDelete
  7. Adeeeehhhh! Tayangan perdana yang maha sedap semuanya nih!

    ReplyDelete
  8. nampak dah tadi. nak singgah. tp sbb tggl 15 min je lg sblm kol 9, trs cancel x jd beli ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies : ada lagi promo jgn lupa terjah 😉

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com