20 Mar 2021

Hiruscar Gel Membantu Hilangkan Parut

 Assalamualaikum Readers


Hiruscar Gel Membantu Hilangkan Parut | Kulit badan satu asset bagi wanita. Diri sendiri tengok pun dah geli apatah lagi bila dah kawen. Parut ni macam-macam jenis dan makan masa berbulan dan bertahun nak elok dan licin semula tapi kena consistent pakai untuk nampak hasil. 


Hiruscar Gel

Beli di Shopee - RM 20.50 (5gm)



Hiruscar Gel beli di Shopee dan percuma gel parut jerawat. Suka sangat bila pakai sejuk di kulit dan wangi. Nina dah pakai sampai habis. Nampak hasilnya untuk parut yang tak teruk. Yang ada parut-parut jerawat boleh cuba pakai. Membantu merata, melembut dan melindungi tisu kulit.



Kena buat lubang sendiri, cucuk guna jarum saja

Guna sikit saja pun dah berkesan


Boleh cuba beli Hiruscar Gel ni sebagai percubaan. Kalau tak sesuai dengan kulit tak rasa rugi duit sangat. Harga untuk tube besar amatlah mahal tak kira jenama apa pun. Nak cantikkan kena melabur sikit, bukan untuk orang lain diri sendiri juga 😄😉


9 comments:

  1. Saya stress jugak walaupun belum kawin sebab banyak parut nyamuk :( Kadang kadang tengok orang lain kena gigit nyamuk, tak de kesan parut pun. Tapi kenapa time saya, selalu tinggal parut huwaaaaaaaa!

    Tapi ni boleh try jugak la sebab ada parut jerawat sikit dekat dahi. Mana tahu menjadi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atiqah : sama lah parut nyamuk memang tinggal kesan. Nampak sgt kulit sensitif.

      Try lah pakai mana tau boleh hilang :)

      Delete
  2. Tak pernah try lagi Hiruscar ni.

    ReplyDelete
  3. selalu igt bio oil saja yg bantu hilang parut, ni boleh cuba new brand plak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie : Sekarang mcm2 brand hilangkan parut ada jual :)

      Delete
  4. Pernah pakai ubat jerawat hiruscar. Untuk parut x try lagi

    ReplyDelete
  5. Brand ni lama dah ada dipasaran kan. kurang iklan sekarang ni. bagus juga tu ada jual dalam tube kecil. boleh lah cuba untuk hilangkan parut.

    ReplyDelete
  6. dulu penah nk beli tgk harga masya allah mahal betul wpn dah diskaun

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com