11 Mar 2021

Sebaldi Nachos Cicah Cheese

 Assalamualaikum Readers


Sebaldi Nachos Cicah Cheese | Shopee sale 3.3 dah tamat tapi mem besar borong berkotak-kotak pos ke rumah mertua sampai abah kata nak bukak kedai runcit ka? 😂😂 Ini antara hasil ternakan tangkapan Nina. Gara-gara terpengaruh bila baca entri blogger Fiza yang ini . Dah lama nak makan Nachos (hidangan dari utara Mexico dan diperbuat daripada kepingan tortilla dan disaluti dengan keju cair). 


Sebaldi Nachos Cicah Cheese - RM 14 (termasuk postage)


Sos keju creamy betul


Habis sebaldi kami bertiga makan (hubby & MIL) krup krap sambil tengok tv. Hubby request suruh buat sendiri pulak sebab dia nak makan puas-puas 😅😂 Jiwa kacau sungguh la. Haha.. Yang di utara kalau nak rasa boleh order di Shopee ya! Janji selamat sampai dan nachos tak jadi serbuk. 


NACHOS BALD

FB : The Baldi HQ

IG : thebaldihq


21 comments:

  1. perghhhhh mmg penuh cheese nya ye... :D

    ReplyDelete
  2. Puas hati makan sampai sebaldi. Hahaha!

    ReplyDelete
  3. buatkan husband sebaldi besau pulak

    ReplyDelete
  4. Sedapnya! Ini memang sekali hadap boleh habis terus ni.

    ReplyDelete
  5. Yay! Terjebak sudah ye, beli jugak :)
    Murah gak tu sekali dengan postage.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba lagi
    tentu sedap agaknya

    ReplyDelete
  7. sebaldi terus dia bagi hah! :) menarik ni, cheese tu memang memanggil :)

    ReplyDelete
  8. Sama jugak. Selalu terpengaruh dengan entry blogger lain kalau bab makan ni

    ReplyDelete
  9. Wow.. Cicah cheeseee... memang sedap la..

    ReplyDelete
  10. Sedapnya! Nak kena beli banyak baldi kalau cenggini sedapnya!

    ReplyDelete
  11. nachos ni kalau nak makan selalu bila masuk wayang ja hehee

    ReplyDelete
  12. kudap-kudapan mcm ni mmg ralit mkn... kn plak hadap tv. lg laju habisnya

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com