9 Mar 2021

Kasut Skechers Ringan, Selesa Dipakai & Menjaga Kaki

 Assalamualaikum Readers


Kasut Skechers Ringan, Selesa Dipakai & Menjaga Kaki | Kasut Sesuai Untuk Wanita Mengandung | Kasut brand dari US ni sedap pakai. Siapa yang ada masalah size bila nak beli kasut yang berkenan tiba-tiba size sold out? Kita geng! Bulan 1 aritu, mak temankan, kasut yang beli baru release designya, jadi sebelum sold out, baik kebas satu. Mak yong nak pakai kasut tak bertali pulak 😂 Alhamdulillah, tak ada masalah kaki bengkak macam orang lain. 


Skechers Women You Wave Shoes - 132005-DKTP (link)

RM 359 - (15% = 53.85) + RM 305.15 (size 7) . Beli masa sale CNY


Tengok gambar dalam IG Skechers, cantik model pakai ala shine bright like a diamond di kasut tu. Harga tolak tepi sebab nak reward diri guna dividen ASB. Brand ni jadi pilihan Nina dan hubby sebab selesa, dia pantang kalau beli kasut tak jaga kesihatan kaki dan tulang belakang. Sesuai untuk orang pregnant sebab tak sakit kaki dan pinggang.


Review :


  • Reka bentuk yang cantik dan menahan beban si pemakai, kaki tidak letih walaupun dipakai seharian.

  • Pelbagai jenis design dan bentuk yang boleh dipilih mengikut selera masing-masing.

  • Permukaan tapak dengan lapisan udara khas, membolehkan kaki bernafas dan tidak berpeluh semasa sukan.

  • Mereka yang memiliki tapak kaki yang lebar amat sesuai pakai kasut ini kerana dapat mengurangkan tekanan ke atas hujung jari kaki.

  • Tapak memory foam yang lembut mampu menyerap hentakan kaki si pemakai dan mengurangkan tekanan pada tulang belakang.


23 comments:

  1. Kan kan,, sketcher mmg ringan n selesa sangat..
    kita pun ada beli satu baru2 ni...

    ReplyDelete
  2. mmg eyeeing lama dah kasut ni, tapi japppp byk dlm list nak beli ni haha

    ReplyDelete
  3. selesa padan dengan harga

    ReplyDelete
  4. Skechers ni memang banyak positif review, memang digemari ramai sebab betul betul selesa :)

    ReplyDelete
  5. Hehe saya pun kasut yang pentingkan kesihatan kaki jenama Medifeet. Harga memang tolak tepi.
    Cantik kasut itu nampak kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : Kasut jaga kesihatan kaki wajib ada. ya kemas jahitan kasut skechers

      Delete
  6. tak pernah try lagi kasut skechers. pernah nak try beli, tapi takde saiz haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eka : Kasut skechers kena beli cepat2 kalau tak tinggal saiz kecik

      Delete
  7. Keselesaan tu memang penting untuk ibu mengandung. Design kasut pun cantik tu Nina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Ya design cantik terus grab sbb boleh pakai lama :)

      Delete
  8. aikk test test....
    komen x kluar ek??

    test tets

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : Haha.. komen tak approve lg mana keluar

      Delete
  9. Design kasut2 skechers memang cantik-cantik, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : Semua cantik-cantik. rasa nk grab semua

      Delete
  10. Alah membeli menang memakai... Xpa spend duit skit utk benda yg ergonomic ni..xmembazir utk kesihatan tulang n badan kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia : Ya betoi.. tahan lama dan tahan lasak

      Delete
  11. Selalu dengar cerita kawan, kalau pakai kasut ni memang selesa sangat. Kak Amie belum ada koleksi kasut Skechers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amie : Ya betul. pakai selipar skechers pun selesa dan tahan lama

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com