19 Mar 2021

J.CO Donuts Pilihan Hati

 Assalamualaikum Readers


J.CO Donuts Pilihan Hati | Antara Dunkin's Donuts, Big Apple Donuts & J.CO Donuts yang mana paling korang suka? Dulu Dunkin's Donuts satunya outlet yang jual donuts in varieties! Pernah try sekali dua lepas tu tak boleh masuk sebab fillings yang manisss. Walaupun jenis tak kuat manis tapi muka masih maintain manis walaupun kurang ambik makanan & minuman yang manis pekat! Hahaha 😂😁


Semua donuts fresh dari oven, pilihan hati majority ada kekacang. Semuanya sedap belaka, yang ada krim di dalam mesti tak hover manis


Pastu keluar J.CO Donuts & Big Apple Donuts. Disebabkan fobia makan donuts yang terhover dose manis, macam reluctant nak try sampai lah terpesona tengok donuts ada topping kekacang. Waaa mak suka! Jadi antara dua, Nina akan beli J.CO sebab ada beberapa jenis donuts yang tak manis sangat dan topping kekacang pun banyak dan ada macam-macam jenis makanan termasuk kopi, yogurt, sandwich. Not bad brand keluaran Jakarta, Indonesia ni dah banyak branch di beberapa negara. 


23 comments:

  1. laa, jco ni dari indon yer..baru tau..uuuih teringinnya nak donut memanis, selalu tringin sgt beli dekat tesco, hihi

    ReplyDelete
  2. J.co ni sedap juga. Tapi lepas Ai ada bad experience dengan staff dia kat Melaka, terus blacklist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya : Staff kalau rude, masih lg akan makan dan order di outlet lain. haha

      Delete
  3. suka Jco n big apple... nyummmmmm

    ReplyDelete
  4. Mrs.A pun suka J.Co dah lama hahahhaa... kat Seremban ni tak jumpa pun

    ReplyDelete
  5. suka big apple..dlu ingt lg ms awal2 viral..ramai beratur

    ReplyDelete
  6. lama x makan donut J.Co ni...donut2 yg ada toppings ni manis2 belaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nohas : tak semua donut2 J.Co manis. suka kekacang sbb kurang krim dan toppings

      Delete
  7. Lamanya tak makan donut macam ni! Terliur pulak hahaha.

    ReplyDelete
  8. kalau pergi ke tempat yg ada branch JCO ni mmg tak pernah tak beli... Bau dia tu... Kalu lalu tak beli, tertoleh toleh kepala ... ehh...pusing balik beli juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azian : Betul dh terlepas pun boleh patah balik beli J.Co. Hahaha dia punya bau tak tahan

      Delete
  9. huhuu donat yg manis..shida pun suka :)

    ReplyDelete
  10. Lama gila tak makan j Co donuts sejak kewujudan si apple tu. Sekarang macam susah je nak jumpa jco kan sebab dah banyak sangat donut style camni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Ya banyak donut style mcm J.Co tp best lg makan yogurt/kopi di J.Co

      Delete
    2. kopi Jco/yogurt tak pernah cuba lagi :)

      Delete
  11. Dah lama nak try JCO tapi tak pernah beli pun.. Selalu beli Big apples.

    ReplyDelete
  12. but but i love Dunkin's donuts tripple chocolate, tapi tak jual dekat area utara :(

    ReplyDelete
  13. Krispy kreme pun sedap gak nina

    ReplyDelete
  14. Akak pun suka donut JCO, area opis akak ni memang susah nk jumpa..kecuali donut Big APPLE TU..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA : kena order thru Food Panda kt area rumah nina ni

      Delete
  15. masih setia dgn big apple. sometimes, dunkin donut. big apple yg ada cheese dan DD dari duluuuuuuuuuuu smpi la ni, bavarian donut je hahahaha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com