4 Mar 2021

Aiskrim La Cremeria Absolutely Almond Sedap!

 Assalamualaikum Readers


Aiskrim La Cremeria Absolutely Almond Sedap! | Alang-alang balik dari market, terlajak drive ke Family Mart Jelutong 😂 Tak ramai orang bila pi pagi, mudah nak membelek aiskrim. Sayangnya tak banyak choice, tak restock lagi kot. Nina grab La Cremeria sebab belum pernah cuba lagi. Dalam hati harap tak terlajak ambil perisa lain. Dah ambil kena terus bayar. Hahah


Aiskrim La Cremeria Absolutely Almond - RM 4.40



La Cremeria Absolutely Almond ni meriah dengan taburan almond di topping, sedap dan rasa manisnya nice tak terlalu over macam aiskrim KitKat Gold. Aiskrim di dalam tak manis, sekata rasa di luar dan dalam. Yang best, taburan almond besar dan crunchy bila dikunyah.


Taburan almond pun besar


Available di FM sebab tak pernah nampak di 7E, petrol station atau kedai runcit biasa. La Cremeria semua perisa kena cuba sebab banyak review positif. Harga pun tak mahal.


22 comments:

  1. Akak baru beli LeCremeria 2 bekas, satu pEcan almond dan satu lagi Perisa MInt...sedap...yang jenis ni akak lom cuba lagi...terus rasa nak cari lepas ni...dapnyaaaa

    ReplyDelete
  2. betul2 saya pun dah cuba

    ReplyDelete
  3. Baru lepas makan pagi tadi, sebelum g kerja g Petronas.. Hoho.. Petronas tempat saya ada jumpa aiskrim nih..Saya baru try perisa Almond..Sedap...Hehe...Perisa lain belum lagi..maybe can try hari lain...gituh...

    ReplyDelete
  4. Biasa beli flavor strawberry yang dalam tub je.

    ReplyDelete
  5. La Cremeria Almond ini memang my feveret.. Apa jelah yang ada almond memang kesukaan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : Ya apa saja yg ada almond mesti suka

      Delete
  6. Aduhai, terliur tengok salutan badam tu!

    ReplyDelete
  7. Terkejut bukak blog Nina tengok font entry cursive. Cmane buat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal : Add more fonts - cari font Courgette - select . Nanti nk buat entri font tu ada masuk dalam default font

      Delete
  8. tempting si vanilla dalam dia tu.. terus perut berbunyii ni.. huh udah la puasa

    ReplyDelete
  9. terlajak dan terbeli ni. Sedapnya aiskrim La cremeria. Suka beli dalam tub lagi. Yang jenis stick belum pernah rasa lagi nina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : dalam tub jimat sikit tp jenis stick ni best sbb kepingan almond besar :)

      Delete
  10. halamakkkkkkkkk masuk sini time panas terik + puasa = laparrnyaaaaa T____T

    ReplyDelete
  11. tggu ujan reda. terjah FM😊

    ReplyDelete
  12. Sedapnya ais krim. lagi2 ada almond..

    ReplyDelete
  13. Haah nampak badam besar-besar. Tidak kedekut dan penuhi ruang coklat.

    ReplyDelete
  14. Gambar ke 4 tu... menggoda mata! Huhuhuuuu... sedapnya!

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com