11 Feb 2021

Aiskrim Nestle KitKat Gold Yang Sedap

 Assalamualaikum Readers


Aiskrim Nestle KitKat Gold Yang Sedap | Beli berminggu dah sampai terlupa nak makan 😂😂 Itu pun hubby tanya beli aiskrim bila. Bagus Nestle keluarkan KitKat Gold versi aiskrim. Dah cuba aiskrim KitKat? Boleh dapatkan di Tesco, 7E, petrol station & Family Mart. Packaging nampak mewah dan cantik. Macam makan aiskrim orang have-have tapi sekali sekala. 


Nestle KitKat Gold - RM 4.50


KitKat Gold aiskrim yang disaluti wafer KitKat dengan coklat putih dan kepingan karamel. Rasa aiskrim penuh krim dan salutan luar yang ranggup. Yang tak makan manis akan kata manis kaw-kaw tapi masih boleh diterima tekak. Janji lepas makan, terus minum 3 gelas air kosong.


Aiskrim emas ala orang have-have. 2 kali pandang tak ubah macam isi ayam goreng

Merekah bila digigit. Aiskrim kat dalam tak manis

Hasil tangkapan di Shell, budak cashier pun dah tau mak yong mai isi minyak sekali borong aiskrim


Macam makan butter pun ada. A perfect combination bila bergabung dengan aiskrim. Rezeki Nina dapat beli di Shell, itu pun dah tinggal 4 paket 😂😋 Nampak sangat iklan di TV berjaya mem-viralkan aiskrim KitKat Gold ni. Beli pun sebab nak makan puas-puas sebelum beranak 😂 Kalau tengok TV3, sehari berkali-kali iklan aiskrim ni. Pi cari sebelum kempunan.


19 comments:

  1. Nampak menyelerakan sangat aiskrim tu :)

    ReplyDelete
  2. yummy nya..
    belum cuba lagi ni

    ReplyDelete
  3. tu la dh rmi yg update ni..tk sempat nk cari lg..cuaca panas skarang ..dpt aiskrim ni sedapnya

    ReplyDelete
  4. memang sedap aiskrim kitkat niii..

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap dan memang have have makan ais krim ni. Bila kata manis macam takut pula nk try. Hehe..

    Done follow sini.. Terima kasih join segmen naniey

    ReplyDelete
  6. Uiiii ibu mngandung... Manis meleceh tuuuuu😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia : Makan puas2 nanti kena pantang. hahaha

      Delete
  7. Kalau tak kenangkan gusi dan gigi yang dah tua ni, memang sekarang juga nak pi cari aiskrim nestle kitkat gold ni.

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap! Belum berkesempatan lagi nak cuba

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dah merasa aiskrim kitkat tu. Sedap! cuma yang oreo tu tak ketemu lagi.

    ReplyDelete
  10. Semua bagi ulasan positif. Kombinasi sempurna, lemak, manis, rangup.

    ReplyDelete
  11. Memang sedap.. Tapi payah untuk ditemui.. hehehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com