16 Feb 2021

Pizza Hut Sweet & Sour Cheesy Bites Sedap!

 Assalamualaikum Readers


Pizza Hut Sweet & Sour Cheesy Bites Sedap! | Sepanjang minggu-minggu sebelum CNY, banyak betul promosi makanan yang menggamit tekak dan mata. Slowly, screen shot apa yang nak dimakan dan misi mencari sampai dapat! Nanti nak pantang sah-sah kena tahan nafsu 😂😂


Pizza Hut Sweet & Sour Cheesy Bites (Ala Carte) - RM 33.05 (15% discount) 

Keju yang melimpah apabila ditarik setiap lapisan, wangi mozarella cheese tu tak tahan dan ranggup


Khamis lepas, dah selesai cari hadiah birthday SIL di Pandora, terus ke Pizza Hut sebab parking dekat dengan restoran. Kesian SIL bongsu terpaksa sama-sama berdiri hampir 20 minit tunggu order walaupun tak ramai orang. Berbaloi tunggu, sedap pizza makan panas-panas. Yang belum cuba, dapatkan sebelum promosi tamat.


26 comments:

  1. aduhhh, cheesy dia memang boleh tergoda habis ni

    ReplyDelete
  2. aduh dah la memang mengidam pizaaa..ala nina ni, ni nak order pizza ni

    ReplyDelete
  3. belum try lagi.. tapi nampak sedap gillaaaa hee

    ReplyDelete
  4. 20mins tgg klu dpt yg sedap, its okay ! berbaloi rasanya

    ReplyDelete
  5. giveaway CUya kembali! jom joinn

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  6. ada juga tgk promo ni..part cheese tu bila di tarik best tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Tisya : Betul part tarik cheese nampak sedap

      Delete
  7. Lamanya tak makan pizzza hut sejak bergaduh ngan staff pizza kat office sebab 2 jam tunggu makanan siap padahal kedai tak ada orang. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya : Staff pizza hut mesti ada problem kt mana2 branch.

      Delete
  8. Pizza wajib makan panas panas baru sedap. Macam sedap pula tengok Pizza Hut ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naniey : Kalau makan pizza tak sampai setengah jam habis

      Delete
  9. Uiii nampak macam sedap! Lama tak makan pizza!!

    ReplyDelete
  10. Whoaaa... sedapnyaaaaaa.. Lama tak makan Pizzaaaaa

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dah rs aritu ms cny... eh sapa yg raya sebenarnya ni hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies : Semua perayaan kita raya. hahaha

      Delete
  12. Sedap! Saya suka nanas tengah tu. Manis masam masam sikit. Kena dengan rasa pizza tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Kena pantang makan nanas. Haha

      Delete
  13. Nanas sepotong bulat.
    Kalau sedap mesti rasa gembira masa makan.

    ReplyDelete
  14. Sedapnya.. Walaupun tak makan nanas tapi mengancam pizzanya.. Yang ini tak test lagi..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com