25 Feb 2021

Terima Kasih Blogger Anies!

Assalamualaikum Readers


Seorang hamba Allah bernama Khairani, dia memang suka buat surprise! Untuk tahun ni advance sikit sebab termasuk sekali dalam parcel Blogger Sal. Whatsapp saja penghubung kami, dalam fon nak mengarut banyak mana pun tak ada orang tahu. Harap habis PKP meh turun Penang, makan-makan sambil ternak lemak macam sebelum-sebelum ni.


So sweet. Cara bungkus pun sweet angat! Sampai MIL tanya "sapa hantaq parcel siap ada kotak?" Hahaha

FM Vietnam + Key chain Sabah + 2 botol Evian (macam tahu-tahu, confirm kena sorok nanti habis hubby guna 😂)


Jangan lupa jenjalan blog si kembar berdua ni (Sal & Anies). Korang pasti terhibur dengan ayat-ayat bersahaja, yang pasti bukan ayat-ayat cinta. Ehh tiber 😚 


17 comments:

  1. Hehe baru suruh Nina minta ganti rugi pada suami tapi sudah dapat daripada Anies.
    Apapun tahniah dapat hadiah.

    ReplyDelete
  2. Best kan persaahabatan alam maya ni....

    ReplyDelete
  3. Haha. Zaman pandemik ni kena berjimat tu yang share parcel. Kena turun Penang ni sebelum Nina bersalin. Kalau pantang cmane nak ajak makan-makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : Nampaknya nk pos ke KL tak boleh share parcel. Hahah
      Nina beranak sebelum puasa Sal, acano?

      Delete
    2. Haih tulah. Nina plak golongan berisiko tinggi. Kl ni plak zon merah.

      Delete
    3. Nampaknya lambat lg boleh makan angin dgn korang

      Delete
  4. Alhamdulillah..wah seronok bila geng geng hantar Hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Wah, seronoknya dapat hadiah! Ok, lepas ni kalau sempat nak singgah blog diorang buat onar jap hahaha 😂

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah Nina..

    ReplyDelete
  7. sama2 👍👍👍😊😊😊

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com