9 Apr 2019

Nasi Goreng Sotong @ Iwan Mee Udang Cafe, Kepala Batas

Assalamualaikum Readers
 
 
Nasi Goreng Sotong Di Iwan Mee Udang Café Bertam, Kepala Batas | Kali ke 2 terjah makan malam di sini lepas balik dari misi mencari kain untuk baju tunang di Sungai Petani 2 Mac lepas. Dah alang-alang balik tu, terus exit tol Bertam. Ada banyak kedai, tapi kami pilih nak cuba menu yang lain pulak. Boleh baca entri daging bakar Dannok . Kali ni cuba nasi goring sotong, sekali sampai depan mata mai aii besaq gedabak. Menu yang ni pun sedap!
 

Nasi Goreng Sotong di Iwan Mee Udang Cafe, Kepala Batas

 

Semestinya makanan kat sini semuanya RARE! Ada banyak lagi menu di restoran Iwan. Next time pulak lah ye Nina review. Walaupun fikir tak mungkin boleh habiskan nasi dengan sotong size giant ni tapi dek kerana lapaq, Alhamdulillah habis bersama daging bakar Dannok lagi. Puas makan kat sini. Maceh bf belanja, maka nina tak tau harga untuk nasi goring sotong ni. 
 


6 comments:

  1. Uishh sedap aih tgk tgh hari mcm ni

    ReplyDelete
  2. WoW! besarnya sotong dia.
    Memang rare tu Mrs. A pun belum pernah jumpa hehehee...

    ReplyDelete
  3. menarik ni. dekat ja, boleh pi try nanti :)

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sotong lg besar dr longkokan nasi hehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com