12 September 2010

Hari Raya ✿ 2010


Selamat Hari Raye Aidilfitri buat sume dan tak lupa juga blogger. Raye tahun ni pertama kali pegi beraya bersama kawan skolah. Lepas penat beraye di waktu pagi pada petang pulak kami berdua menghabiskan mase lepaking di pantai R&R Bagan Ajam. Ini first dating kitorang selepas tamat skolah. Seronoknya raye tahun nie dapat duit raye lagi. Dah boleh jadi mak orang tapi still dapat duit raye. Tunggu lepas raye mesti aku dapat penyakit kira mengira. Hehehe..


Sayang dia ketat-ketat

Cuci mata di hari raye pertama kat pantai. Comel tak?

Angin sepoi seribu bahasa



Raye tahun ni jugak amat bermakna buat aku. Kali pertama beraye bersama buah hati melalui telefon. Si dia call pepagi buta sebelum solat hari raye. Kami bermaaf-maafan dan rinduu kat die sangat, yelah semasa bercinta mesti ade buat salah dan silap kan. Baju raye pun sedondon dan temanya ialah color grey. Tapi sempat jugak ajak boyfriend shopping raye kat Ipoh sebelum kami bercuti. Cari punya cari dapat la hijau pucuk pisang, suka sangat kainnya yang bercorak batik. Tengs sayang teman orang shopping walaupun penat. 



Duit raye dapat banyak! Yeayy


Raye ketiga pulak, aku keluar lagi dengan Tinie. Memang tak boleh dok rumah, ade saje benda nak buat. Last-last keluar lepak di Sunway Carnival mencuci mata lagi. Hehe. Bergedik kat Giant kejap. Nasib baik cctv takde boleh la snap gambar dalam tu. Ramai sungguh orang dekat mall. Sume pakat keluar dengan family, ade yang pakai baju kurung dan baju melayu. Kami dah malas nak pakai baju kurung lebih suke pakai baju biase. 



Kami lagi! Pantang jumpe kamera

Suke Cheezels.. Keropok fav. Cheese memang suke makan
Mari pulang


Raye kali ni aku rajin buat video ucapan raye. Itu pun lepas tengok ucapan raye dari Lisa Surihani. Tengok dia buat macam best jadi try buat dan upload kat fb. Especially for my sayang, Azrie :)


Tadaaa ! Dah serupa ape je..



No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com