23 August 2014

CPUV Ke 9 : HP PC Demand Gen Digital


Salam Readers..

Salam Jumaat buat semua. Hujung bulan ni agak busy dan jarang dapat online, maaf kalau tak terjah blog korang semua. Entri pun update dari phone. Agak susah nak BW, lembab bak kekura. Alhamdulillah, walaupun slow motion update entri tapi melekat juga duit raya terakhir dari Nuffnang! Thanks Nuff.. Cuti merdeka nanti boleh melawat blog2 pengomen tegar. Adoiss :)


7 comments:

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Purnomo said...

Wah..ada yang dapat rezeki lebih nih ya :)

Jomsantaisekejap Jss said...

Semuga semakin bertambah dan bertambah..Kata orang kalau dah rezeki tak kemana kan kan kna
Salam santai....

Aisyah Az said...

perh perhhhh... cukup ni nak belanja ecah aikrim seketul bila kita jumpa nnti .hoho

Khai♥Rin : anies said...

hamboiiii klik jg

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah yer Nina ^_^

Yun Sing said...

Tahniah ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com