23 Aug 2014

CPUV Ke 9 : HP PC Demand Gen Digital



Salam Readers..

Salam Jumaat buat semua. Hujung bulan ni agak busy dan jarang dapat online, maaf kalau tak terjah blog korang semua. Entri pun update dari phone. Agak susah nak BW, lembab bak kekura. Alhamdulillah, walaupun slow motion update entri tapi melekat juga duit raya terakhir dari Nuffnang! Thanks Nuff.. Cuti merdeka nanti boleh melawat blog2 pengomen tegar. Adoiss :)


7 comments:

  1. Wah..ada yang dapat rezeki lebih nih ya :)

    ReplyDelete
  2. Semuga semakin bertambah dan bertambah..Kata orang kalau dah rezeki tak kemana kan kan kna
    Salam santai....

    ReplyDelete
  3. perh perhhhh... cukup ni nak belanja ecah aikrim seketul bila kita jumpa nnti .hoho

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com