16 August 2014

Rindu Awak 200% : Drama Vs Novel


Salam Readers..

Sekarang hampir semua orang termasuk mak sendiri dan kawan2 mengalami simptom demam Rindu Awak 200%Zill Faezrul dan Armel Aisya. Kalau boleh dalam seminggu asyik nak tengok je drama RA 200% . Sejak dah download kesemua drama2 senang la nak tengok banyak kali part sweet2.



Novel Rindu Awak 200%


Trafik di Nuffnang pun naik mendadak dalam masa sebulan. Hampir kesemua trending pasangan secocok tu. Bagi penonton tegar, mereka sanggup balik awal semata-mata nak tunggu depan tv. Itu la demam yang officemates alami dan sanggup mencari froggy armel serata Penang. 




Mug Froggy Armel


Aku dah baca novelnya dan totally banyak juga scene yang ditambah dan membuatkan jalan ceritanya menarik. Kalau tak baca mesti penonton tak tahu. Hihi. Lagi pun novelis Rindu Awak 200% seorang blogger juga! Tahniah buat Liyana Zahim :)



Meh nak belanja gambar2 romantik diaorang pegi honeymoon di Istanbul, Turki ! Sedih lagi seminggu nak habis dah :'( Drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna akan menggantikan drama ini pada 2 September 2014.


Majlis Resepsi di Kampung Faez
Honeymoon di Istanbul
Pusing kampung naik moto
Photoshoot wedding
Sweetkan?
Esyan dah besar la. Makin Comel
Ayda bersama bayinya. Si Esyan

16 comments:

Nadirah Mohamad said...

Favourite Nad sejak dua menjak ni...
Dulu tak minat sangat tgk Zul Ariffin...

Now dah CAIR...haha

Noura Qifays said...

wahh! mmg trending glee drama nieeeeeee

Mime MF said...

cite tgh top..mak sy pun mst tunggu nk tgk gak..kehkeh

Farrah MF said...

Memang suka citer ni. Tapi tak baca novelnya.

Salam kenal From FAMF Tower
Done follow #482

wa said...

Best ke citer ni..alahai..rumah akak tu kartun je lah 24 jam

Kopiolimauice said...

tak sempat2 lgi nk follow citer ni..mcm best

Jomsantaisekejap Jss said...

Memang drama ni dah menjadi ikutan ramai..sampai sy pun terikut bila ada kesempatan..sbb kadang2 balik malam tak sempat..huhu
Memang best...

budak said...

Hehe. Demam jugak :)
Rasanya ni drama yg best lepas drama love u mr arrogant.

Khai♥Rin : anies said...

mn dpt mug tu???

fifie feyca said...

sweet sgt dorg neyh..
fifie tag awak... tgk sini..
jgn marah tau..

fifie feyca said...

eyh lupa bg link...
check it out sini
http://feycasnowie.blogspot.com/2014/08/7-things-about-fiffe-feyca-versatile.html

Fiza Rahman said...

Naik terus nama zul arifin nih. Tapi suka tgk lakonan dia dalam drama nih.

Drama coming soon tu dah pernah baca novelnya. Best ☺

Cik Mimie said...

Cerita ni memang sweet sgt2, faez n mel nmpk sepadan dlm drama..sukka :)

Purnomo said...

Dari judulnya aja sudah keliat romantis ya kak :)

Farrah MF said...

xbaca novelnya lagi

Yun Sing said...

Bestlah nanti nak download argh ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com