4 February 2017

Dapat Angpow Di Tahun Ayam


Assalamualaikum Readers..


Siapa yang tak suka kalau dapat angpow. First time juga dapat ni. Sejak-sejak dah tua, susah nak dapat duit raya, bagi duit raya ada lah tapi bila dapat 3 sampul angpow ni wahhh sayang nak guna duit tu. Jawabnya simpan jelah duit-duit yang dapat, seronok tu seronok jugak tapi at the end terfikir "source" where money come from. Hehehe


Angpow for this CNY



8 comments:

Pojiegraphy said...

Wah, bestnya. Bukan sahaja masa Hari Raya Aidilfitri, tapi masa CNY pun dapat duit raya ya?
Untunglah! Hehehe

#KitaNiDahTakDapatMerasa dah.

Best regards,
www.pojiegraphy.com

Mrs. A said...

Untung ler...
Mrs. A dapat limau jer... itupun bukan sekotak, kongsi-kongsi jer..

izzeyda said...

syoknya dapat angpau.. bila laa nak dapat plak nih.. hehehe perasan bujang plak kan..

dear anies said...

yeay yeayyyy nina nk belanja kepsi ;-)

Kira Sakura said...

kira tak pernah dapat angpow cny. dulu masa suami kerja kilang kat penang ada jugak dia dapat

Cik Yaya said...

yaya dapat jugak...
weeee

Cik Ash said...

abe kak ekin dapat duit raya bos kilang dia bagi...

Murni Alysa said...

untung lerr nina

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com