15 May 2014

Dating Bersama Interns @ Kenny Rogers Roasters, Sunway Carnival


Salam Readers..


Dating Bersama Interns Di Kenny Rogers Roasters, Sunway Carnival | Bestkan kalau dapat kawan2 baru walaupun kami tak lama stay together di office. Memandangkan esok last day 2 budak interns jadi Nina dan Suji sepakat nak belanja Dini dan Sunil makan2 di Kenny Roger, Sunway Carnival. Haih kan best kalau 2 orang future engineer ni kerja terus di Mattel memang tak boring la aku. Hihi



Kaki selfie jugak minah ni. Haha

Dengan Dini, gudluck future engineer



Dini dan Sunil bukan dari satu tempat study tapi maybe sebab suka menyakat jadi rapat. Sunil Nayar dari MMU Cyberjaya dan Nur Dini dari UniKL Bangi. Walaupun singkat perkenalan kami sebagai kawan, tapi dorang berdua baik dan caring. Umur pun lebih kurang sebaya jadi boleh sekepala. Hehe.. Lepas ni Nina dan Suji dah takda kawan nak mengusik. Hanya WhatsApp menjadi penghubung. Meh layan gambar2 selfie kami berempat 😏




Suji dan Sunil . Berdating dengan hero Tamil


Ayam Kenny Rogers yang buat aku cirit dan muntah





13 comments:

Pha Is said...

teddia.. bergambar sakan.. menabung sini.. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Mesti sedih bila nak berpisah dengan dorang yer :)

Yun Sing said...

#Selfie hehe.. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... nina,

wahh... bergambar sakan... hehehe nice, sedap2 makanan tu..

mselim3

MissNadia said...

dah lama tak makan kat sini.. sedapnya

Nurul Farahizzati Zakaria said...

untung dapat kakak penyayang macam kak nina.. hihi..

Khamsi Abdullah said...

Lerghh...untung gile intern die.. Amani blanje ek? Ade lagi ke intern nak makan KRR? Inform la.. nak nyelit! kikikiki

n O e s u h a i m i said...

amboi...berselfie sakan ni...

Aisy Nasiha said...

Makan ramai2 seronok sangat ya nina

Nick Nashram said...

kemain detim kat kenny rogers..hehe
sedap tengok makanan tu.

hainom OKje said...

Wahhhh seronoknya dapat geng yang suka belanja....tumpang happy Alah baru berapa sen kan Nina kalau nak banding gaji Nina hehe....

are_lin@yu said...

sdapnya tgk..trgin ni..hihi

Ai Syah said...

terliur tengok..nak jugak..=)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com