15 May 2014

Dating Bersama Interns @ Kenny Rogers Roasters, Sunway Carnival Mall

Salam Readers..


Dating Bersama Interns Di Kenny Rogers Roasters, Sunway Carnival | Bestkan kalau dapat kawan2 baru walaupun kami tak lama stay together di office. Memandangkan esok last day 2 budak interns jadi Nina dan Suji sepakat nak belanja Dini dan Sunil makan2 di Kenny Roger, Sunway Carnival. Haih kan best kalau 2 orang future engineer ni kerja terus di Mattel memang tak boring la aku. Hihi



Kaki selfie jugak minah ni. Haha

Dengan Dini, gudluck future engineer



Dini dan Sunil bukan dari satu tempat study tapi maybe sebab suka menyakat jadi rapat. Sunil Nayar dari MMU Cyberjaya dan Nur Dini dari UniKL Bangi. Walaupun singkat perkenalan kami sebagai kawan, tapi dorang berdua baik dan caring. Umur pun lebih kurang sebaya jadi boleh sekepala. Hehe.. Lepas ni Nina dan Suji dah takda kawan nak mengusik. Hanya WhatsApp menjadi penghubung. Meh layan gambar2 selfie kami berempat 😏



Suji dan Sunil . Berdating dengan hero Tamil


Ayam Kenny Rogers yang buat aku cirit dan muntah


13 comments:

  1. teddia.. bergambar sakan.. menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  2. Mesti sedih bila nak berpisah dengan dorang yer :)

    ReplyDelete
  3. #Selfie hehe.. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... nina,

    wahh... bergambar sakan... hehehe nice, sedap2 makanan tu..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. dah lama tak makan kat sini.. sedapnya

    ReplyDelete
  6. untung dapat kakak penyayang macam kak nina.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Lerghh...untung gile intern die.. Amani blanje ek? Ade lagi ke intern nak makan KRR? Inform la.. nak nyelit! kikikiki

    ReplyDelete
  8. amboi...berselfie sakan ni...

    ReplyDelete
  9. Makan ramai2 seronok sangat ya nina

    ReplyDelete
  10. kemain detim kat kenny rogers..hehe
    sedap tengok makanan tu.

    ReplyDelete
  11. Wahhhh seronoknya dapat geng yang suka belanja....tumpang happy Alah baru berapa sen kan Nina kalau nak banding gaji Nina hehe....

    ReplyDelete
  12. terliur tengok..nak jugak..=)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com