5 Jun 2014

Tak Sabar Nak Kahwin!!


Salam Readers..


Gedix sungguh tajuk entry aku ni. Siapa yang tak nak kawin kalau tengok kad kawin dan ternampak nama pengantin sama macam kami ! Masuk harini dah 2 kali aku tengok nama kami dah jadi pengantin. Ini semua gara2 lepas my twin kawin dan dia pos "status" yang membuatkan aku jeles. Hahaa.. and now dah nak dapat baby. Menci mak tau. 



Petunjuk arah ke rumah pengantin
Jumpa di luar skolah aku pulak tu. Masa kawin nanti aku yang akan tampal petunjuk macam ni. Perasan kan?



Bukan main seronok Azrie bila aku whatsapp gambar atas ni. Siap tanya asal aku tak pi kenduri. Soalan agak poyo ! Walaupun masih berkawan baik. Selalu contact tapi kami jauh dan rasa hubungan tu nak kembali macam dulu agak susah kot. Yelah, ada kawan2 suka tengok kami, ada cakap tak payah layan tapi aku tak boleh nak buat donno sebab dia pernah ada dalam hati. Eh..eh menjiwang pulak. Haha



Kad jemputan kahwin
Ni yang tak sabar nak kawin (-_-)
auwww!!




Hakikatnya tuan blog ni masih lagi tak bersedia nak tamatkan zaman bujang. Banyak benda kena fikir.. fikir n fikir. Masak pun tak pass lagi. Nak kena upgrade skills dulu. Ada jodoh ada kad kawin nanti. Hihi


Suka quotes :


"Bercinta dan tunang bukan benda yang wajib untuk dihebahkan." - Diana Amir


"Walau digenggam kuat, andai ia bukan milik kita, ia terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, andai ia untuk kita, ia datang jua. Itulah namanya jodoh." - Ashadi Zain


  "Jangan pernah menyesal mengenali seseorang kerana seorang yang baik akan membahagiakan, yang tidak baik adalah pengalaman, yang terburuk memberi pengajaran dan yang terbaik ingat sebagai kenangan." =)



8 comments:

  1. Hohoho semoga cepat menemui jodoh :)

    ReplyDelete
  2. Sapa la yang boleh sabar kalau nak kawen.. jangan payahkan.. :P

    ReplyDelete
  3. Semoga perjalanan cinta Nina tu dipermudahkan yer :)

    ReplyDelete
  4. Haha..akak doakan nina cepat jumpa jodoh. Tak lama dah tu

    ReplyDelete
  5. hehe..kad kahwin ke tu?cantik! sempoi je..

    suka gak quote2 tu..lagi2 y ni .."Walau digenggam kuat, andai ia bukan milik kita, ia terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, andai ia untuk kita, ia datang jua. Itulah namanya jodoh." =)

    ReplyDelete
  6. tedia. dia dah meroyan nk kahwin dah..

    ReplyDelete
  7. Cute lah kad kawin tu. In shaa allah...datang seru nya nnt.

    ReplyDelete
  8. kalu betol apa slh nyer nina ;-)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com