8 Jun 2014

Tema Dan Trend Warna 2014 / 2015

Salam Readers..


Tema Dan Trend Warna 2014 / 2015 | Rasanya belum terlambat nak update tema dan trend warna tahun 2014 dan 2015 untuk pilihan baju raya, pengantin dan untuk hiasan bilik. Untuk tahun ni trend colournya agak menarik. Boleh tengok tema color gaun untuk pengantin. Pada yang taktau nak pilih colour tu, meh nak tempek sikit, Nanti boleh dapat idea kan :)

Boleh jatuh cinta tengok warna2 soft dan pastel ni ❤. 



Trend Warna 2014 dan 2015



1. Cayenne

Cayenne


2. Dazzling Blue

Dazzling Blue


3. Sand

Sand


4. Celosia Orange

Celosia Orange


5. Placid Blue

Placid Blue


6. Freesia

Freesia


7. Hemlock

Hemlock


8. Radiant Orchid

Radiant Orchid


9. Paloma

Paloma


10. Violet Tulip

Violet Tulip



Over excited bila tengok ! Colour2 2014 dan 2015 sangat cantik. Para pengantin boleh pilih colour yang sesuai dengan kulit dan tak menyakitkan mata tetamu. Hehee.. Tema warna baju raya tahun ni tak decide lagi warna apa. Warna raya tahun ni nanti update lain.  



17 comments:

  1. terpikat dengan hamlock ... nice .

    ReplyDelete
  2. Cantik2 pilihan warna tu yer :))

    ReplyDelete
  3. Cantik2 pilihan warna tu yer :))

    ReplyDelete
  4. Wah. Lawa2 warna ni. Pasti nampak ceria je dalam gambar..

    ReplyDelete
  5. bab baju raya, malas nk pikir kaler.. pakai yg tahun lepas punya je.. bab baju pengantin, lmbat lagi nk pikirkan pasal bnda tu.. hehe

    ReplyDelete
  6. saya punye teme untuk raya tahun ni pepel..hehehe.

    ReplyDelete
  7. sy nak placid blue..violet tulip..n hamlock..eh.?hehe..semua cantik!.=)

    ReplyDelete
  8. Cantik nina...kita suka:
    Dazzling Blue..Hamlock & Radiant orchid..

    ReplyDelete
  9. merah itu menawan..

    ReplyDelete
  10. semua kaler cantik.. tak tahu la nak pilih kaler mana...

    ReplyDelete
  11. radiant orchid n violet tulip...hoho.. best3!

    ReplyDelete
  12. tema wedding Nina nanti nak pakai kaler yang mana satu??dah bincang ke blum??ke still undecided..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Rambang mata tengok warna2nya! Semua cantik :)

    ReplyDelete
  14. arghhh.semua cantik...siyes...naik juling mata nih....hehehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com