8 June 2014

Tema Dan Trend Warna 2014 / 2015


Salam Readers..


Tema Dan Trend Warna 2014 / 2015 | Rasanya belum terlambat nak update tema dan trend warna tahun 2014 dan 2015 untuk pilihan baju raya, pengantin dan untuk hiasan bilik. Untuk tahun ni trend colournya agak menarik. Boleh tengok tema color gaun untuk pengantin. Pada yang taktau nak pilih colour tu, meh nak tempek sikit, Nanti boleh dapat idea kan :)

Boleh jatuh cinta tengok warna2 soft dan pastel ni ❤. 



Trend Warna 2014 dan 2015



1. Cayenne

Cayenne


2. Dazzling Blue

Dazzling Blue


3. Sand

Sand


4. Celosia Orange

Celosia Orange


5. Placid Blue

Placid Blue


6. Freesia

Freesia


7. Hemlock

Hemlock


8. Radiant Orchid

Radiant Orchid


9. Paloma

Paloma


10. Violet Tulip

Violet Tulip



Over excited bila tengok ! Colour2 2014 dan 2015 sangat cantik. Para pengantin boleh pilih colour yang sesuai dengan kulit dan tak menyakitkan mata tetamu. Hehee.. Tema warna baju raya tahun ni tak decide lagi warna apa. Warna raya tahun ni nanti update lain.  



17 comments:

Sis Vee said...

terpikat dengan hamlock ... nice .

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Cantik2 pilihan warna tu yer :))

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Cantik2 pilihan warna tu yer :))

Aisy Nasiha said...

Wah. Lawa2 warna ni. Pasti nampak ceria je dalam gambar..

Pha Is said...

bab baju raya, malas nk pikir kaler.. pakai yg tahun lepas punya je.. bab baju pengantin, lmbat lagi nk pikirkan pasal bnda tu.. hehe

Nick Nashram said...

saya punye teme untuk raya tahun ni pepel..hehehe.

Ai Syah said...

sy nak placid blue..violet tulip..n hamlock..eh.?hehe..semua cantik!.=)

RDZ Z said...

Cantik nina...kita suka:
Dazzling Blue..Hamlock & Radiant orchid..

Kathy R'bain said...

merah itu menawan..

Hafiza AizZawa said...

semua kaler cantik.. tak tahu la nak pilih kaler mana...

Khamsi Abdullah said...

radiant orchid n violet tulip...hoho.. best3!

Yun Sing said...

Cantiknya :D

Fiza Rahman said...

Suma kaler cantik2.

Khai♥Rin : anies said...

hamlock pilihan sy

Azlan Strider said...

tema wedding Nina nanti nak pakai kaler yang mana satu??dah bincang ke blum??ke still undecided..hahaha

Regards,
-Strider-

Farrah MF said...

Rambang mata tengok warna2nya! Semua cantik :)

Mashitah Mamat said...

arghhh.semua cantik...siyes...naik juling mata nih....hehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com