13 August 2014

Mr. Rhyms Chicken Chop


Salam Readers..


Kadang2 kalau mood malas nak ke laut kantin datang mesti kami kami akan order delivery dari luar. Tak kisah la Mcd, Nando's, Pizza, Domino dan sewaktu dengannya. Bajet makan mahal2 je kan. Hahaa



Yelah takkan oder nasi goreng, ada orang nak mai hantaq pulakkan. Haih.. Kali ni kak yuu recommend makan menu omputih pulak untuk lunch harini. Uolss.. jangan terkejut tau, aku pun terkejut bila tengok menu2 yang mengiurkan. Semua sedaaapppp !


Beef Lasagna




Untuk pengetahuan semua. Owner chicken chop ni takda kedai atau restoran. Cuma oder dan tuannya akan hantar makanan. Maksudnya business dari rumah. Hanya beroperasi di kawasan2 yang terhad dan berdekatan dengan Bandar Perda, Seberang Jaya dan Perai. Nak hantar ke rumah di Butterworth pun tak boleh. Serius sedap2 dan bercadang nak order lagi. Ngeh... ngeh. *Semoga owner dapat buka restoran someday. In Shaa Allah :)


Nak mengiur, terliur meh tengok di FB sini

Chicken Spaghetti Carbonara

6 comments:

budak said...

Pergh sedap betol tengok gambar makanan dia :)

Cik Mimie said...

Sedapnya makanan tu :) lapar terus perut ni..hehe :)

Kathy R'bain said...

Wah..sedapnyer..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kan best kalau ada delivery nasi goreng.

Khai♥Rin : anies said...

bleh thn jg harganya..

Yun Sing said...

Waa.. lapaq T_T

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com