14 Aug 2014

CPUV Ke 8 : Ikea


Salam Readers..

Alhamdulillah.. dapat lagi CPUV a.k.a duit raya dari Nuff. Baru dapat je duit raya awal bulan 8 haritu. Yeahh.. bulan ni dapat 2x duit raya yang tengah running. Terima kasih kepada yang klik tabung tu :)


Nak beli perabot comel2 boleh ke Ikea


12 comments:

  1. Yeay, tahniah :) nanti boleh belanja kite.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah :) Rezeki..tahniah :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh nak guna untuk shopping kat IKEA..
    Mesti banyak ni.hehe..

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah Nina :) alhamdulillah, rezeki :)

    ReplyDelete
  5. belanja perabot ikea bleh? hahahah

    ReplyDelete
  6. Tahniah tahniah tahniah...Semuga akan sentiasa mendapat lagi dan lagi dan lagi... dan semuga blog awak juga semakin berjaya...

    ReplyDelete
  7. dgr penang akn buka caw ikea boleh terjah nnt

    ReplyDelete
  8. Alhmdulillah rezeki :-) thniah nina :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com