5 Dec 2016

Dua Beranak Tak Sihat


Assalamualaikum Readers..

 
Kecundang akhirnya.. Tet intro ala jiwang pulak. Jaga kesihatan, makan supplement pun kalau nak sakit, sakit juga. Redha jelah labu. Terjangkit dari ayah ler ni. Konon badan kuat, makan ubat terus baik tapi dah 2 hari tak baik, anak pula yang jangkit. Ciskek betoi. Sakit itu kan penghapus dosa. Sejak KKM naikkan caj, harga ubat pun naik 2 beranak dalam RM 100. Nasib nina boleh claim dengan company.  


Klinik kesayangan sejak dari kecil
 


Teringat kawan travel cakap 'orang cantik memang tahi penyakit' . Tapi kita tak cantik, erm dia cakap untuk adiknya juga yang selalu sangat kena FLU. Harap-harap si Peah tu tak sakit tahun depan. Maap kalau tak sempat nak BW blog, banyak komen tak dapat publish. Ini pun digagahi juga sebab dah letih tidur. Lepas ni semua entri Autopublish 😌

 

11 comments:

  1. semoga cepat sembuh nina..take care tau..

    ReplyDelete
  2. syafakillah... rerajin mkn ubat yeee

    ReplyDelete
  3. get well soon nina

    ye lah..sakit tu penghapus dosa..
    walau dh jaga & mkn mcm2 supplement pom, klo nk sakit..sakit jugak..

    sekarang mmg hrga camtu...

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh..kena byk makan vit C..

    ReplyDelete
  5. rm100? pengsan huhu
    moga cepat sembuh ;)

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh Nina.. tak pernah bayaq harga ubat, sebab selalu memang claim terus.. tak tau pun harga ubat berapa.. hahaha

    ReplyDelete
  7. ni bile ni nina..da ok ke blum sakit tu..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com