5 December 2016

Dua Beranak Tak Sihat


Assalamualaikum Readers..


Kecundang akhirnya.. Tet intro ala jiwang pulak. Jaga kesihatan, makan supplement pun kalau nak sakit, sakit juga. Redha jelah labu. Terjangkit dari ayah ler ni. Konon badan kuat, makan ubat terus baik tapi dah 2 hari tak baik, anak pula yang jangkit. Ciskek betoi. Sakit itu kan penghapus dosa. Sejak KKM naikkan caj, harga ubat pun naik 2 beranak dalam RM 100. Nasib nina boleh claim dengan company.  



Klinik kesayangan sejak dari kecil



Teringat kawan travel cakap 'orang cantik memang tahi penyakit' . Tapi kita tak cantik, erm dia cakap untuk adiknya juga yang selalu sangat kena FLU. Harap-harap si Peah tu tak sakit tahun depan. Maap kalau tak sempat nak BW blog, banyak komen tak dapat publish. Ini pun digagahi juga sebab dah letih tidur. Lepas ni semua entri Autopublish 😌



11 comments:

Unni Anje said...

semoga cepat sembuh

FarahGlanzDotCom said...

semoga cepat sembuh nina..take care tau..

dear anies said...

syafakillah... rerajin mkn ubat yeee

LYAfrina said...

get well soon nina

ye lah..sakit tu penghapus dosa..
walau dh jaga & mkn mcm2 supplement pom, klo nk sakit..sakit jugak..

sekarang mmg hrga camtu...

nohas said...

semoga cepat sembuh..kena byk makan vit C..

Etuza Etuza said...

Semoga cepat sembuh ya

siti hazreen said...

rm100? pengsan huhu
moga cepat sembuh ;)

el said...

semoga cepat sembuh

Siti Nurzafirah said...

Semoga cepat sembuh Nina.. tak pernah bayaq harga ubat, sebab selalu memang claim terus.. tak tau pun harga ubat berapa.. hahaha

Cik Yaya said...

ni bile ni nina..da ok ke blum sakit tu..

Cik Ash said...

nina dah sembuh ke...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com