21 September 2020

Budak Dekan Musim PKP

 Assalamualaikum Readers


Budak UiTM Dekan Untuk Semester 2 | Seronok kak ipaq antara orang terawal dapat tau result adik ipaq bongsu kesayangan. Tahniah Aqilah! 🌹 Rasanya, kami berdua tak percaya dia boleh dekan. Study kat rumah, habiskan semester 2 kat rumah sepanjang PKP 😂 Tengok dia serupa zombie, bangun pagi, study pagi, jaga mak tok plus Nina tolong dia buat assignment tapi end up lecturer mintak hantaq benda lain 🤣🤣 It’s so dramatic bila usaha nak berjaya but she managed to survive.


Pointer dari 3.20 ke 3.65 👍🏻 Klik untuk tumbesaran


Sedih nak lepaskan dia balik U bulan depan 😂 Dah tak dak orang nak belikan breakfast untuk Nina, nak teman ke sana ke sini. Hari-hari dengaq dia beletiaq. Tak sia-sia bagi tips/semangat dan diguna pakai 🤪 Teruskan usaha jadi anak yang berjaya, antara satunya anak yang dapat dekan. Kalau heboh nanti orang kecam. Eleh setakat diploma boleh la dapat dekan, bla bla.. ko rasa hari-hari masuk kelas online, semua online sampai laptop rosak berbaloi dapat result macam tu. 

 

No comments:

Post a comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com