16 October 2012

Bestnya Konvo :)



Dalam minggu yang makin busy dengan final exam hampir tiba aku tetap boleh senyum.
Senyum kerana mereka memberi inspirasi untuk berjaya, bagi semangat untuk aku habiskan sem 5.
Penat tak terkira, makan, minum tak terjaga, tak ter-control dah, urat saraf semua aku rasa dah kembang.
Oke back to story, minggu lepas kesemua senior2 aku berjaya grad termasuk sepupu aku di UPM.
Ada jugak member yang sama sem dapat fly to Putrajaya tapi aku tak boleh nak fly sebab keja banyak.
Adoii agak kecewa disitu, tak apa tahun depan boleh saja :)


Konvokesyen yang meriah dengan dirasmikan oleh Menteri Pembangunan Luar Bandar Dan Wilayah.
Semua tema warna maroon, so dah boleh nampak tema baju raya untuk tahun depan. Haha *kidding
Dalam bulan nie, semua orang sibuk dengan konvo masing2 by the way congrats semua!
Hopefully aku dapat konvo untuk kali ke-30! Aminnn




Tahniah Mas..next turn aku dengan adik dia pulak


My BFF too!


Raff & Aney, diorang selalu dapat Dekan.. fuhhh
Bila tengok diorang agak sedih sebab impian aku dengan tett tak menjadi kenyataan :(

&


Rindunya sama mereka ini, My Makngah, Pakngah, kak Wa, kak Izy
Next year bila aku gi Presint 9 boleh peluk teddy2 tu.. weee ~~



Dan setelah menunggu selama 2 minggu akhirnya surat LI dikeluarkan.. Hehe. Excited punya pasal aku menjadi orang pertama dapat surat praktikal, nampak tak betapa tak sabaqnya. Lepas nie kena sibuk pos surat pulak ke tempat nak pegi praktikal, its okay small matter saja.


Tadaaa....




Tak sabaq nak habis sem 5, nak LI, nak grade nak sambung degree..erkk payahnyo


3 comments:

Elie Lily said...

woah! dah nak abes study eh? intern dulu kan? goodjob! and all the best nina! :)

Amanina said...

Hehe..yup, thank you so much Elie! :)

Amanina said...

Tengs for reading my blog and give moral support

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com