30 July 2013

Doodle Kek Buat Blogger


Assalammualaikum.


29 Julai 1989 - 29 Julai 2013 genap sudah anniversary mak dan ayah yang ke 24! Hoho.. tahniah buat pasangan kerana berjaya dalam alam rumahtangga dan selamat berpuasa untuk hari yang ke 21. Takda nak celebrate sebab jatuh bulan puasa. Anak dah bagi flying kiss cukup kot. Oke lah, seperti yang dijanjikan pada awal bulan Julai haritu. Baca sini "Bye June Hello July Its Our Birthday" tuan tanah telah katakan mahu buat doodle kek buat blogger-blogger yang lahir pada bulan ini tapi sebenarnya doodle kek nie dibuat untuk suka-suka hati sebab takda kerja. Jadi buat blogger yang lahir bulan-bulan lepas pun boleh ambil doodle nie kalau nak. Hehe. Maaf la doodle tak cantik sangat pun.




Nina & Blogger Birthday Cake Doodle

Doodle Kek 1

Doodle Kek 2

Doodle Kek 3


Doodle Kek 4


Doodle Kek 5
Doodle Kek 6



Memandangkan lagi 2 hari bulan Julai akan melabuhkan tirainya dan disini nina sekali lagi nak mengucapkan Selamat Hari Lahir Buat Blogger yang menyambut hari lahir. Semoga kita panjang umur, murah rezeki dan berbahagia di samping keluarga dan kengkawan. Aminnn. Angka umur kalau yang boleh diterbalikkan tu mesti lagi muda tapi buat diriku lagi bertambah tua. Haha *joking.. Meh terjah blogger-blogger manis dan handsome tu. Ngeh..ngeh.




48 comments:

Khai♥Rin : anies said...

TERIMA KASIH BYK2 nina!!

||aLeaSaRa|| said...

wah bestnya diorang dapat doodle kek...comellah semua tu...terer lukis ni ^^

Miss Volvo said...

doodle untuk miss volvo takde ke? :/

Tihara said...

comelnya kek doodle..semuga panjang umur dan murah rezki dalam keberkatan, insha Allah :)

are_lin@yu said...

wahh beznya dpt kek nk jgk.hihi

Eiqa Almond said...

Happy anniversary untuk mak ayah nina :)
Comel apee doodle2x tuu :)

Ema Johari said...

eh3x, tersenarai juga nama anak tu...terima kasih nina

S.K.A said...

he3 salam anniversary bt mak nina =) kek 2 comel la..cntik je..nk kena copy semua ni..he3 agak2 boleh ke??

Aku Penghibur said...

selamat hari lahir kepada semua yer :)

Mizz Aiza said...

ramai juga yang lahir bulan 7 ya.. akak bulan 12, lambat lagi..

Kathy Rbain said...

tahniah buat semua...comel lak doodle2 tu sis...

Aisy Nasiha said...

wah, selamat ulang tahun kepada ibu bapa adik...semoga panjang berkekalan jodoh... selamat hari lahir juga utk yang lain.,,

deno said...

ramainya besday bl 7 ya..

Ikhmal Malique said...

happy bestday untuk mereka.. ^^

アヌム said...

comeii

Salam ramadhan :)

Fiza Rahman said...

Cute nya doodle kek tu.

Happy belated birthday buat semua july baby ☺☺

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. cantiknya! sheila punya dah lepas. hehehhehee

boni kacak said...

testing testing

Nick Nashram said...

untungnye blogger yg lahir bulan 7..siap dapat doddle lg..duit raya xmo bg sekali ke..huhu

aReLaN said...

comel2. ala...kalau gitu saya nye nak kena tunggu bulan 1. lamanya.hmmm

syafiqakarim said...

ohemgeeee


cepat jumpa cepat!
nak hug and kiss. tp bawak kek betul
haha

MaMa Rey said...

cantik2 semua..no4 cute..suka tengok..

Aida Ismail said...

Comelnyaaa ^^ dah berjinak2 buat doodle nampaknya. Ada improvement!

Amanina Mads said...

sama-sama anies!

Amanina Mads said...

kak lea nak boleh ja amik.. biasa2 saja ^^

Amanina Mads said...

doodle utk semua blogger

Amanina Mads said...

Baru start lukis akak.. In Shaa Allah. Aminn :)

Amanina Mads said...

boleh2.. hihi

Amanina Mads said...

thank you Eiqa! :)
baru belajar lukis doodle tu.. heee ;)

Amanina Mads said...

sama-sama ema..mesti la lahir sama bulan

Amanina Mads said...

terima kasih fais =) nak copy semua pun boleh.. hehe

Amanina Mads said...

terima kasih :)

Amanina Mads said...

Ramai la jugak akak.. tak lama lg tu

Amanina Mads said...

biasa2 je sis.. tak pandai buat kemas lg

Amanina Mads said...

terima kasih akak.. In Shaa Allah. Aminnn..

Amanina Mads said...

byk jgk la..

Amanina Mads said...

terima kasih ^^

Amanina Mads said...

terima kasih dan salam ramadhan juga :)

Amanina Mads said...

terima kasih fiza..hehe :)

Amanina Mads said...

Waalaikummussalam..
terima kasih. tak apa happy bornday utk awak! hehee

Amanina Mads said...

1 2 3 4

Amanina Mads said...

jangan jeles2 tau.. tak kerja lg duit takda T___T
minta duit raya ada la..hehe

Amanina Mads said...

tak comel pun..hehe
kena tunggu next year la kalau begitu.

Amanina Mads said...

nak sangat jumpa iqa!
nak hug and kiss sambil calit krim.. haha

Amanina Mads said...

comot je doodle tu..hehe
ladybird yg comot

Amanina Mads said...

Biasa je aida.. baru belajar buat..hehe ^^

Teena Tna said...

Ya Allah kak, saya baru perasan T_T. Ni tahun lepas punya, tapi tahun ni baru saya baca. Terima kasih banyak2 kak. May Allah bless u :)

Salam Ramadhan & selamat berpuasa.

Yun Sing said...

Yun Sing 11/7 :D (haha nak tempek jugak) =,=

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com