8 September 2014

Senarai Filem English Tahun 2014


Salam Readers..

Bagi peminat filem English mesti tertanya-tanyakan filem apa yang akan keluar di panggung wayang untuk bulan-bulan terakhir bagi tahun 2014. Sebenarnya tuan blog pun kaki wayang juga dan tak sabar nak tengok! Meh kita lihat filem apa dan senarainya dari trailer yang best walaupun banyak lagi filem yang tak dilistkan. This are movie to look forward to in 2014 :)



Januari





Februari





Mac





April







Mei




Jun







Julai




Ogos




September






Oktober






November





Disember





Selamat Menonton !

Dracula Untold, Hunger Games : Mocking Jay 1 & The Hobbit.. tak sabar nak tengok. Hihi


6 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Best2 filem tahun nie yer ^_^

Myra Jay said...

WahhH!! Complete list.. :)

Ezad Skytech said...

Untuk hujung2 tahun 2014 ni...saya tertunggu movie Hunger Games : Mockingjay...Night at The Museum pun macam best...nak tahu juga apa akan jadi lagi dalam muzium tu waktu malam2...hee

Khai♥Rin : anies said...

ramai tggu the hobbit tuu

acikbuCUk... said...

follower tegar hunger games and hobbit..x sabar nak tengok..heh3!!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Rajinnya buat senarai.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com