27 Jul 2017

Pizza Hut Untuk 2 Orang Hanya RM 32

Assalamualaikum Readers 😋


Makan Pizza Hut Untuk 2 Orang Hanya RM 32 | Brunch Di Pizza Hut Sunway Carnival | Habis tengok wayang sempena birthday (tiket free) terus terjah sebab ada promosi, sebenarnya nak try pizza baru tu. Cepat terjah sebelum habis promosi 😃😃


Pizza Hut meals for 2. Lupa dah pizza baru ni nama apa tapi ada sos keju di atas. 


1 Pizza + 2 Soup + 10 Chicken Stick + 1 Ice Lemon Tea + 1 Mirinda Strawberry

SUB TOTAL = RM 32.00
Service Charge = RM 3.20
6% GST = RM 1.99 (dah termasuk)

TOTAL = RM 35.20


Set super jimat ni ada macam-macam. Boleh pilih air, pizza dan side apa korang nak makan, macam biasa makan bersama sup cendawan. Memang jimat. 


5 comments:

  1. bln dpn sy dtg sn nina kn belanja yg ni hehehehe

    ReplyDelete
  2. Nampak macam sedap aje.

    Kena cukai 2 kali. cukai perkhidmatan dan gst.

    ReplyDelete
  3. sedap tak pizza yang baru tu nina?

    ReplyDelete
  4. Hari tu pun baru makan pizza Nina...rasanya ambik yg nilah tp tambah ayam tambah cinnamon bread sudahnya bayo Rm50 henggit hihi...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com