27 July 2017

Pizza Hut Untuk 2 Orang Hanya RM 32


Assalamualaikum Readers 😋


Makan Pizza Hut Untuk 2 Orang Hanya RM 32 | Brunch Di Pizza Hut Sunway Carnival | Habis tengok wayang sempena birthday (tiket free) terus terjah sebab ada promosi, sebenarnya nak try pizza baru tu. Cepat terjah sebelum habis promosi 😃😃


Pizza Hut meals for 2. Lupa dah pizza baru ni nama apa tapi ada sos keju di atas. 


1 Pizza + 2 Soup + 10 Chicken Stick + 1 Ice Lemon Tea + 1 Mirinda Strawberry

SUB TOTAL = RM 32.00
Service Charge = RM 3.20
6% GST = RM 1.99 (dah termasuk)

TOTAL = RM 35.20


Set super jimat ni ada macam-macam. Boleh pilih air, pizza dan side apa korang nak makan, macam biasa makan bersama sup cendawan. Memang jimat. 


5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm best je ni..

dear anies said...

bln dpn sy dtg sn nina kn belanja yg ni hehehehe

Warisan Petani said...

Nampak macam sedap aje.

Kena cukai 2 kali. cukai perkhidmatan dan gst.

E'in said...

sedap tak pizza yang baru tu nina?

hainom OKje said...

Hari tu pun baru makan pizza Nina...rasanya ambik yg nilah tp tambah ayam tambah cinnamon bread sudahnya bayo Rm50 henggit hihi...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com