26 Mar 2019

Wall's Minion Banana & Magnum Hazelnut Luxe

 Assalamualaikum Readers
 
 
Wall's Minion Banana Dan Magnum Hazelnut Luxe | Musim panas sekarang ni membuatkan tekak menari-nari mintak nak makan benda sejuk 24H. Heh.. Tak pasal sakit tekak lepas tu batuk pulak. Hish tak nak lah cari penyakit. Tapi kalau dah nama hantu aiskrim, mana tolak. Benda baru mesti lah nak cuba rasakan.



Wall's Minion Banana. Tak tau harga sebab orang belanja



Apa yang best Minion Bananananana ni? Rasa yang unik di lidah dengan gabungan pisang dan vanilla yang menarik mata untuk membeli. Bila tengok pun dah boleh rasa sedap, nampak tak aura minion tu. Haha.. Warna pun cantik, kuning dan biru. Comel tengok muka minion ni. Rasanya tak manis tapi nice. Pishang bila makan tengah panas, rasa cepat benar minion habis. Yang best tu kurang pewarna!



Minion senget pulak. Sediakan tisu tau
 Magnum Hazelnut Luxe pun tak tau harga



Aiskrim ke 3 yang nina cuba dalam bulan ni selain UniCornetto, Magnum Hazelnut Luxe. Ingatkan shower cream saja ada nama Luxe. Haha.. Hazelnut yang berketoi-ketoi di sekeliling aiskrim membuatkan nampak mewah apabila ngap dimulut. Boleh la makan tapi manis coklatnya tu alahai, manis betul. Dalam bulan ni tak silap 4x makan aiskrim termasuk Baskin Robbins. Wow..



Hazelnut banyak tu
 
Nikmat makan tengahari
 

Siapa yang belum try kedua-dua aiskrim ni cepat-cepat cari. Nina beli di 7E dan Shell. Sesekali ku rasa teringin. Lagu apa ya? lupa.


14 comments:

  1. banana tu memang best.. Tak manis sangat dan cepat cair.. hehehe..
    Magnum tu memang manis.. selalu makan yang almond atau yang biasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : Banana memang best! nina pun suka makan. tak manis sgt macam Magnum

      Delete
  2. Harap ais krim Minion tu msih available bila saya balik Malaysia nanti.

    ReplyDelete
  3. tadi nak try jg minion tu tp bla nampak unicornetto trs grab hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies : Unicornetto tu cantik sgt. syg nk makan

      Delete
  4. Magnum hazelnut tu..perghh..terliuq sungguh..

    ReplyDelete
  5. macam LAZAT je askem minions tuuu ^o^

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com