9 September 2020

Nasi Lemak McD Spicy Chicken McDeluxe

 Assalamualaikum Readers


Nasi Lemak McD Dengan Kepingan Spicy Chicken McDeluxe | Siapa dah try menu nasi lemak baru dengan kepingan ayam pedas. Disebabkan Nina duduk sorang saja jadi jarang masak sebab hubby pun busy di site atau pun lepak di rumah MIL saja. Jadi akan order makanan melalui Food Panda saja. Apa yang best nasi lemak McD ni? Setiap orang citarasa tak sama, ada yang suka makan sambal pedas berapi dan ada juga yang kurang makan pedas jadi setiap branch McD, sambalnya tak sama.






Nasi lemak McD memang berbaloi makan time lunch. Nasi banyak dimakan bersama kepingan ayam yang besar dan dipotong. Sambal Nina makan ni rasanya kurang pedas. Makan panas-panas baru umphhh.. Yang belum cuba boleh order. Paling suka bila makan ayam tu spicy dan ranggup. Kalau dah serve makanan sejuk tak boleh buat apa. Redho sajalah. Hehe.. 




No comments:

Post a comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com