29 June 2015

Review : The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet And Vitamin E Night Cream


Salam Readers..

Review The Body Shop Vitamin E | Seperti biasa, tuan blog guna nak habis baru nak mereview The Body Shop Vitamin E Aqua Sorbet dan Vitamin E Night Cream. Haruslah, buat testimoni ke muka sendiri. Kali ni nak hilangkan parut-parut jerawat di zaman muda mudi dulu dengan set Vitamin E dari The Body Shop. Nama pun kedai badan jadi mesti jual bermacam jenis produk untuk badan -______-



The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet


Dah alang membeli 2 botol, wajib la menjadi member so lepas ni rajin-rajin membeli di kedai badan :P Bila tengok packaging botol dengan bendera British nampak semart. Yelah nama pun brand UK. Harga untuk Vitamin E Aqua Boost Sorbet ni RM 72 kalau tak silap dan Vitamin E Night Cream dalam RM 65. For me it's quite pricey buat i swear takkan menyesal sebab pakai benda ni beeesssttt sangat !



The Body Shop Vitamin E Night Cream



Lepas cuci muka dan apply muka tak ada rasa sticky. Sangat sesuai di pakai sebelum apply any makeup or BB Cream on your skin. Dah pakai sebulan ada perubahan, macam parut jerawat dah pudar. Mak sendiri pun tumpang sekaki. Itu yang buat rasa best sebab rasa lembab dan sejuk di muka. I love that feeling. Selalu pakai di office tanpa pakai make up. Kulit memang moist hingga ke petang, everyone should have it :)



Sesuai untuk semua jenis kulit ! Sangat wangi ok


16 comments:

  1. untuk kulit berminyak yg dah sedia moist ni sesuai tak? heheheee

    ReplyDelete
  2. Menarik produknya yer Nina...

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya...siap dapat kereta mainan ka?

    ReplyDelete
  4. memang best pakai produk Body Shop nie. Bau di wangi sangat...

    ReplyDelete
  5. Assalam nina,
    akak dah lama meninggalkan dunia body shop

    pssttt: bebaru ni Opah a.k.a my mak terjebak dgn bodu shop hokeyh.....kalah anak :P

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  6. menarik..packaging pun cute sgt! :D

    ReplyDelete
  7. Bolehlah cuba benda ni kalau ada jual dekat sini. Nanti nak cuba cari :D

    ReplyDelete
  8. nina, cream ni untuk kulit sensitif okay ke?

    ReplyDelete
  9. sy pun guna ni...sgt selesa dipakai....xmelekit dan tak berminyak...sejuk jerrrr hihihi

    ReplyDelete
  10. Lama dah x membeli mende2 cengginie.. Macam menarik jer..

    ReplyDelete
  11. uishhhh mcm best jeeee haaaa

    tapi kira selalunya takut nak cuba produk baru, pernah cuba banyak produk mesti kulit jadi makin teruk T..T

    ReplyDelete
  12. tengok gambar barang body shop je ... dah terasa wangi :)

    ReplyDelete
  13. mmm bestnya..rajin nina jaga muka..patut la cantik..gebuss

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com