18 November 2016

Majlis Aqiqah Faris


Assalamualaikum Readers..


Majlis Aqiqah Pekena Lamb Chop | Alhamdulillah, majlis going well. Rasanya ini macam 1st time majlis Aqiqah siap berendoi. Seronok baby zaman moden sekarang ni. Baby zaman dulu jangan harap nak ada majlis-majlis macam ni. I is jeles tapi zaman dah berubah. Tapi buat seorang Nina yang kuat makan ni, sampai tempat kejadian bukan nak masuk rumah tengok makcik-makcik tengah berzanji tapi cari makan. Balik kerja mesti lapaq 😜



Lamb Chop super sedap. Sedap sos black paper tuuu

Muhammad Faris sebelum dibotakkan. Kemain nangis kuat bila pisau cukur kena kepala. Ada iras abang Farhan masa baby. Hihi



Sorry ler ini saja gambar yang sempat snap, bateri fon kong dan my abang Yon pinjam powerbank. Apa nak dikata, makanan sajalah menarik perhatian, bila tengok kambing dah dipanggang. Sebab i really really know at the end mesti kena basuh pingan 😌 . Takpe tunggu sorang lagi baby balik dari Selangor. Baby girl punya majlis dijangka awal bulan 12. Mesti ada Lamb Chop lagi. Aumm 😂




9 comments:

ayunie ramli said...

Comellnyaaa :) cari makan je la kita klau p tmpat camni. Hihi

Unni Anje said...

comelnya anak!!! pipi dia tu geram tul tgk :(

Ahmad Hasif said...

waaa.. sedapnye tu tengok lamb chop tu.. fuhh..

Pha Is said...

saya kalau kenduri akikah konfom pergi, sbb selalunya ada kambing.. hehehe

Kira Sakura said...

seronoknya. biasa orang buat kurma kambing, kari kambing atau kambing panggang cicah sambal je

Cik Yaya said...

omeinyer baby... ^_^

Jari Manis said...

Kambing bakar skrg mesti ada di maan2 majlis..sedap! Nyummy

dear anies said...

comelnya farisssss

Anonymous said...

You are so awesome! I do not believe I have read a
single thing like that before. So great to find someone with some unique
thoughts on this topic. Really.. many thanks for
starting this up. This website is something that is needed on the
web, someone with some originality!

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com