15 Oct 2017

Makan Sushi King Lagi @ Sunway Carnival Mall, Penang

Assalamualaikum Readers 😄


Makan Sushi King |Terjah Raja Sushi sebulan sekali. Seronok jadi perut asyik terima makanan best-best. Selagi belum masuk fasa jadi bini orang a.k.a mak orang, makan saja. Tiada istilah gemok coz sekarang pun isi tak berapa ada 😅😅


Udang tempura tu paling suka. Makan cicah sos soya masin


Kalau ke sini, tak sah dengan anak sedara kaki sushi/makan. Bf tak makan sushi 😂 pasta Jepun makan pulak. Kali ini kami try menu lain. Janji ada set nasi. Kalau dah nama Melayu, wajib makan. 


Chicken Nanban Set. Ayam bersama kulit digaul dengan tepung dan campur sos mayonis, telur. Ini semua punca kolesterol tapi buang kulit ayam. Hehe


Total makan berdua

2 Ice Green Tea - RM 2.00
1 Chicken Katsu Spicy Curry - RM 13.90
1 Ebi Tenpura - RM 9.90
1 Chicken Nanban Set - RM 17.50
1 Miso Soup - RM 3.00
1 Sushi pinggan (pink) - RM 4.00

Sub Total - RM 50.30
Service Charge - RM 5.03
GST 6% - RM 3.32

TOTAL - RM 58.65


8 comments:

  1. do follow blog ni,..

    akak mmg tekak kampung la, sushi mmg entah knapa tekak kurang boleh terima tapi anak2 suka bukan main, sampai kena hadkan ambik berapa, matilaomaknak nak bayarnyee...

    ReplyDelete
  2. Lately ni pun gang lunch suka gi lunch kat Sushi King

    ReplyDelete
  3. hamboih !! wrong time plak kite singgah kat entri ni.. hee~ agak2 bukak lagi tak Sushi King ?

    ReplyDelete
  4. Udang tempura tu nampak tempting,..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com