28 October 2017

Ayam Madu @ HAMEEDIYAH GEORGETOWN


Assalamualaikum Readers 😃

Hameediyah George Town | Tempat makan sedap | Nasi Beriyani kat sini paling ummphhhh... Kami pun ummphhh sebab sedap dan perut sendat 😂😂 Ayam madu dan ayam goreng campoq kuah dimakan bersama krup krap kruk papadom. 


Ayam madu sedap!

Semua besaq, udang pun sama


Next entri kt sini bawa kawan dari KL. Kemain makan. Di sini kalau kaki kambing haa sesuai lah makan. Sesuai dengan bf kaki kambing, jangan kaki segala kaki sudah 😅 nanti silap hari bulan dapat tapak kaki. Itu jelah nak melalut pun. Hee kekeringan idea dan ketandusan nak taip blog.


10 comments:

  1. tggu banjir surut laa nk mkn kt sini

    ReplyDelete
  2. Bestnya ayam madu! Lama dah tak makan ni. Terus teringin :)

    ReplyDelete
  3. perghhh papadomnya ! mek rancang nk pegi penang this weekend tp dah banjir tk jd pegi

    ReplyDelete
  4. Pasti ni kalau jalan ke penang boleh singgah makan tempat ni juga.. 😍

    ReplyDelete
  5. aduhhhh...sedapnya lah hai...penang mmg ada plan dah cuti sekolah ni...tapi dah banjir pulak ..

    ReplyDelete
  6. Tuuu diaaaaa, sedapnya. Bolehlah jadi idea nak masak hari ni. Habis idea dah nak masak apa weyh

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com