24 Mar 2022

Naught'y John Penang Sedap!

Assalamualaikum Readers


Naught'y John Penang Sedap! | Roti John Inti Banyak Dan Keju Meleleh Di Penang | Makan Sedap Di Penang | Akhirnya penantian sebagai ex mak buyung tercapai. Anak dah setahun baru dapat makan 🤣😂 Sedih asyik ramai orang. Lastly order thru Grab Food!


Daging Cheese Moza - RM 21.40


Ayam Cheese Slice - RM 15.90



Terliur tengok iklan menari-nari di IG roti john ni. Ada macam-macam jenis. Adik ipar suka sangat. Makan sampai muak 🤤😅 Paling best dan surrr makan semasa panas, cheese meleleh di mulut. Ahhh nikmatnya. Walaupun harga agak mahal tapi berbaloi sebab sedap dan penuh cheese. 


Boleh usha menu


Kalau singgah Penang, jangan lupa masukkan nama roti john ni dalam list untuk ternak lemak. Hehe.. marilah gemok bersama-sama, sambil cuti sambil jalan-jalan cari makan sebelum puasa ni.

10 comments:

  1. fuhhhh.... sedapnyaaa... kalau ada lamb mst sedap jugak

    ReplyDelete
  2. Alamak aih... dia punya roti john lembap2 nampak sedap sangat. Tadi baca entri sushi rasa nak makan sushi, sekarang nampak roti john pulak... ah ghisau!

    ReplyDelete
  3. Salah satu menu bulan puasa ni
    mesti nk beli

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak makan roti john gini, Terliur juga tengok gambar tu

    ReplyDelete
  5. harga kayangan tapi sedap. bolehlah sekali-sekala. amboi, orang semua nak kurus lah Nina, nanti tak muat baju raya. hihi

    ReplyDelete
  6. Saya kenali roti John sejak kecil lagi. Masa tu roti John hanya gunakan Ika. Bilis yang dikisar dan telur. Dilengkapi dengan sayur timun dan tomato serta dicicah dengan sos cair.. Sedap . Hingga sekarang restoran tu ada

    ReplyDelete
  7. Wowww dapnyaaaa…akk klau bln puasa akn beli roti john ka 1 brader ni…mmg beratoq la cita dia tp nsib ada runner duk tlg pi beli…pastu hat roti jon kmbing dua perghhh dap gilaaa

    ReplyDelete
  8. Roti john ni fav Dania ni...kalau dia dapat habis sorang...lepas tu malam x makan dah

    ReplyDelete
  9. Baik.. kitsa save dulu dalam map.. manalah tahu terjalan ke penang ke kan.. hehehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com