22 Aug 2022

Nestle Gold Cappuccino Ice Cream

Assalamualaikum Readers


Nestle Gold Cappuccino Ice Cream | Lama tuan blog tak bersiaran. Sejak berurusan dengan Intel, masa nak update blog di opis pun yeeelek. Aiskrim ni merata petrol pam ada. Nina dah makan dua kali dan rasanya cukup setakat itu.


Nestle Gold Cappuccino Ice Cream


Nestle gold cappuccino terasa aiskrim ini bau kopi walaupun tak kuat. Kalau nak makan aiskrim kopi betul, rasanya bancuh kopi dan bekukan 🤣🤣 Lapisan luar agak manis tapi di dalam terasa kopi yang mild. Kena cuba baru tahu apa yang Nina cuba nak sampaikan. 





Aiskrim ni banyak stok di Petronas. Kalau balik kerja singgah isi minyak pi la jeling-jeling dalam tong aiskrim, jangan jeling cashier. Haha


8 comments:

  1. lapisan luar manis sangat & betul rasa kopi tu x betul-betul kick

    ReplyDelete
  2. hahaha.. apa salahnya jeling cashier... hehehe..

    ReplyDelete
  3. Akak x pernah cuba lagi...tapi rasa nak mencuba gak nanti...

    ReplyDelete
  4. ramai yg review kata manis, lum cuba lagi

    ReplyDelete
  5. dh try juga aritu..cukup skali je la

    ReplyDelete
  6. Yup.. Sekarang dah senang nak jumpa.. dekat speedmart pun banyak.. Sha suka aiskrim ni.. Rajin beli bila stress.. hehehe

    ReplyDelete
  7. 2 3 hari lps keluar sy trs cari hehehe mmg sedap. tp x bleh mkn selalu. rabakkk hahaha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com