26 April 2014

Divergent Full Movie (2014)



Salam Readers..



Malam ni dapat lepak depan lappy sambil tengok movie di Youtube. Itu lah faveret aku kalau borink. Suka mencari movie2 yang belum pernah tengok dan tak tau kewujudannya. Last2 terjumpa "DIVERGENT"! 



Hero dan heroin dikhabarkan tengah bercinta. 
Mesti lagi ohsem sekuel ke 2 nanti.


Baru terfikir nak beli DVD, menunggu kedai jual amat la lama ku rasanya. Walaupun takda subtitle tapi not bad la. Boleh tengok berulang-ulang kan. Siapa yang tengok movie Underworld Aweking mesti perasan hero Theo James ni kan? Hensemm.. :) 


Dalam diri korang ada tak sifat baik hati, berani, jujur, bijak dan cintakan keamanan? Meh tengok


23 comments:

  1. owh. nnti nk ada sekuel ke..? kena cari download tengok ni..
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa.. <3
    ecah tak tngok lagi. gerammm je -.-''
    bila lah nak kuar kat astro first ~~

    ReplyDelete
  3. salam hujung minggu nina..thanks for the cute gadget ya...

    ReplyDelete
  4. terbaiklah..hehehehe...

    ReplyDelete
  5. tak berani nak tgk nina , tak pasal2 kang trus jer habis kuota ... berhantu p1 sekarang nih ...

    ReplyDelete
  6. haritu tak sempat nak tengok cerita ini kat wayan..tapi memang ramai member yang kata citer nie best..rasa rugi plak tak tengok kat wayang...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Lama rasa tak berkunjung ke sini.. harap siahta selalu :D

    Divergent..??? hurmmm tak ingat dah tengok ke belum.. nanti nak check kat Youtube jugak la.. :D

    ReplyDelete
  8. hensem hero tu...baru bersemangat nk tgk..hehehe

    ReplyDelete
  9. kena bgitau suami ni nina..suami mmg gila movie ni..tq nina

    ReplyDelete
  10. sama la kita. suka cari cite kat youtube.hehe. Tapi saya biasa cari telemovie melayu banyak yang best2 terlepas tengok kat tv .

    ReplyDelete
  11. menarik sangat filemnya ya..salam kunjung balas.

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...

    mselim3 blom tgk lagi cerita nie... best agaknya kan..

    mselim3

    pls: lama dah tak bertandang ke pawagam.. hehee

    ReplyDelete
  13. Seyes best :) Four hensem bangat

    ReplyDelete
  14. Seriously ada full movie tu kat Youtube? :) Nanti try cari.

    ReplyDelete
  15. yaaa, itu lah kerja Nina kalau bosan. Hantu movie Nina kitee nie, kihkihhhh eiqa x tau menahu pun psal cite nie.

    ReplyDelete
  16. cerita ni memang mantap tgk kat wayang haritu! :D

    jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/perghh-terbaik-karipap-telur-ah-wani.html

    ReplyDelete
  17. ada movie ni dalam youtube eh?

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com