26 April 2014

Divergent Full Movie (2014)



Salam Readers..



Malam ni dapat lepak depan lappy sambil tengok movie di Youtube. Itu lah faveret aku kalau borink. Suka mencari movie2 yang belum pernah tengok dan tak tau kewujudannya. Last2 terjumpa "DIVERGENT"! 



Hero dan heroin dikhabarkan tengah bercinta. 
Mesti lagi ohsem sekuel ke 2 nanti.


Baru terfikir nak beli DVD, menunggu kedai jual amat la lama ku rasanya. Walaupun takda subtitle tapi not bad la. Boleh tengok berulang-ulang kan. Siapa yang tengok movie Underworld Aweking mesti perasan hero Theo James ni kan? Hensemm.. :) 


Dalam diri korang ada tak sifat baik hati, berani, jujur, bijak dan cintakan keamanan? Meh tengok


23 comments:

Pha Is said...

owh. nnti nk ada sekuel ke..? kena cari download tengok ni..
menabung sini.. :)

Aisyah Az said...

bestnyaaa.. <3
ecah tak tngok lagi. gerammm je -.-''
bila lah nak kuar kat astro first ~~

RDZ Z said...

salam hujung minggu nina..thanks for the cute gadget ya...

Yun Sing said...

Huhuhu.. nak tengok :)

Kathy R'bain said...

terbaiklah..hehehehe...

Sis Vee said...

tak berani nak tgk nina , tak pasal2 kang trus jer habis kuota ... berhantu p1 sekarang nih ...

Azlan Strider said...

haritu tak sempat nak tengok cerita ini kat wayan..tapi memang ramai member yang kata citer nie best..rasa rugi plak tak tengok kat wayang...

Regards,
-Strider-

Time Traveller said...

Assalamualaikum.. Lama rasa tak berkunjung ke sini.. harap siahta selalu :D

Divergent..??? hurmmm tak ingat dah tengok ke belum.. nanti nak check kat Youtube jugak la.. :D

Yumida Huda said...

wah filem baru. syoknye!

n O e s u h a i m i said...

hensem hero tu...baru bersemangat nk tgk..hehehe

MaMa Rey said...

kena bgitau suami ni nina..suami mmg gila movie ni..tq nina

sarah hairudin said...

sama la kita. suka cari cite kat youtube.hehe. Tapi saya biasa cari telemovie melayu banyak yang best2 terlepas tengok kat tv .

zulhilmi tempoyak said...

ok not bad...

paridah said...

menarik sangat filemnya ya..salam kunjung balas.

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

mselim3 blom tgk lagi cerita nie... best agaknya kan..

mselim3

pls: lama dah tak bertandang ke pawagam.. hehee

Fhatin Amelia said...

Seyes best :) Four hensem bangat

Rina Zaidi said...

Seriously ada full movie tu kat Youtube? :) Nanti try cari.

Siti Norasikin said...

singgah sini..:)

Khai♥Rin : anies said...

layannnnnnn

Nor Ariffin Hamzah said...

memang best citer ni..

Eiqa Almond said...

yaaa, itu lah kerja Nina kalau bosan. Hantu movie Nina kitee nie, kihkihhhh eiqa x tau menahu pun psal cite nie.

Santan Manis said...

cerita ni memang mantap tgk kat wayang haritu! :D

jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/perghh-terbaik-karipap-telur-ah-wani.html

Ibnu Ramli said...

ada movie ni dalam youtube eh?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com