25 Sept 2014

Pencapaian 5.9 Juta Hot Wheels


Salam Readers..


Hoyehh.. makin bertambah koleksi Hot Wheels. Sukenyee dapat free! Hehee.. Ini 'hadiah' yang dijanjikan company kalau dapat capai target untuk tahun ini. Minggu ni saja dah capai 6 millions. Akceli, ini untuk operators sebab bersengkang mata kerja 12 jam nak hasilkan kereta. Tahniah. Buat kami orang production cuma tumpang sekaki. 



Target untuk tahun ini
Hadiah Hot Wheels sempena 5.9 MM

9 comments:

  1. Mashaallah cantiknyeeee..
    Geram tengok.
    Dapat banyak pulak tu.
    Hot wheels dah plk mahal,kan?

    ReplyDelete
  2. bestnyer..minta lagi 3 sis..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Keje kt hot wheels ke? Hehe.

    ReplyDelete
  4. Wahh bestnya.. kalau anak akak tengok nih, mau merengek mintak beli..

    ReplyDelete
  5. Wah...dapat sekotak ha...syok punya tumpang sekaki :)

    ReplyDelete
  6. Pergh kereta die..giler la..smart :)

    ReplyDelete
  7. dulu minat juga hot wheels. sekarang tak...sekarang minat tidur

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com