16 October 2014

Genap 4 Tahun Usia Blog



Salam Readers..



Kejap je masa berlalu..
Merepek sana merepek sini dah genap 4 tahun
Alhamdulillah. masih diberi kesihatan yang baik untuk menulis walaupun ayat tunggang langgang je.
Blog orang lain dah berduyun-duyun followers tapi cek baru 400++
Okay la dari takda langsung lagi sadis.
Terima kasih kepada kawan2 blog yang setia drop komen dan ada juga yang belum terima 'gift' pengomen tegar.
Maaf tersangat lewat nak pos HW seperti yang dijanjikan. Tengah tunggu yang comel2. In Shaa Allah, sebelum hujung tahun :)


7 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah.. dah lama nampaknya blog ni. Tahniah...

Khai♥Rin : anies said...

Tahniah!! Keep blogging!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Lama dah blog ni bertapak rupanya.
Tahniah.

reenapple said...

Selamat Ulang Tahun blog. Moga terus berblogging sehingga ke anak cucu. :D

Hikayat Seorang Budak said...

dah lama dah. tahniah nina sebab bertahan XD

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, dah 4 tahun yer Nina... Tahniah yer ;)

Arham Md Ali said...

Rasa macam dah terlalu lama sangat tak singgah blog ni ^_^ Nina apa khabar?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com