4 Dec 2014

Celebrate Birthday And Farewell Ika

Salam Readers..


Rancangan mengejut terkejut berjalan juga harini dan disponsor oleh beberapa orang. Terima kasih Law, Akma, birthday girl. Ada juga orang request pakai baju kaler hijo. Aku cuma sponsor sunquick blackcurrant je *nak juga mention. Herher..


Last intern perempuan bagi tahun ini. Goodluck future engineer, Ika 


Request dari birthday girl, katanya buat serentak memandangkan ramai akan bercuti panjang dalam bulan ni. Meriah juga walaupun diadakan secara 'senyap'. Kang tak pasal 2 manager dan auditor dari SIRIM dapat tahu aktiviti kami dalam pantry.


Dah setahun lebih kerja baru aku tau ada 4 orang officemates lahir bulan Disember. Hampehkan aku ni. Hahaa.. Kena buat list bornday setiap orang. Hadiah pun tak sempat beli. Menu untuk majlis ni still simple ada kek, air, nasi, ayam, sayur dan telur gedik2 (mata kerbau) yang diorder dari kantin. Part lawak bila birthday girl sendiri pegi belikan hadiah dan beri hadiah.  


Sesi memotong kek.. Birthday boy tak termasuk

Kak Yu si Birthday Girl punya plan. Thumps Up

Akma, tukang sponsor kek

Siapa memberi siapa menerima hadiah ni? konfius jap

Geng Katak? Tau makan saja

Muka kenyang harus la senyum lebar

Tukang sponsor KFC bersama birthday boy . Ofis memang takda 5S. Hehe


Happy Birthday to 



Kak Ayu - 4 Dis

Raj - 9 Dis

Kak Ina - 11 Dis

Winda - 20 Dis

&

Farewell Ika ♥,♥


13 comments:

  1. Mboi2 korang.. buat birthday party diam2 ya.. haha.. boleh pulak birthday girl sendiri yg keluar beli barang ya, mmg sempoi la.. yang penting semua happy hari tu kan.. tgk gambar pun dah rasa semua orang gembira sangat..

    ReplyDelete
  2. Senang buat macam ni sekali harung, jimat..hehee

    Happy besday to them ;D

    ReplyDelete
  3. Salam. Hee seronok menyambut harijadi bersama rakan sepejabat.

    ReplyDelete
  4. kecik pun ada mkn2 , best tu ... yg ptg semua org happy ... kena lah bagi 4 hadiah ni ... heee

    ReplyDelete
  5. meriahnya. hehe. best kan sambut ramai2 :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday bagi yang menyambutnya.. ramai betul sama bulan ye. jemput join GA licha ye dear

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun kelahiran :)
    bestnya bila sambut macam ni.. hihi.. dulu suka juga sambut di office. tapi sejak pindah office baru ni, dah tak de sambutan gini dah...

    ReplyDelete
  8. bes nya ada org buat besday party...

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday December Babies :)
    Best of luck & farewell to Ika.

    ReplyDelete
  10. Ramainya yang birthday bulan nie yer Nina ^-^

    ReplyDelete
  11. Comel yang atas kepala tu.
    Kalau anak nampak.. Harus membeli untuk depa pulak.

    ReplyDelete
  12. ramai juga.seronokkan bila celebrate reramai gituu.jimat belanja.hihi

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com